Dolar 32,3606
%0.13
Euro 34,9545
%-0.32
Altın 2.325,550
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Doğruer'den İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret

Başkan Doğruer'den İlçe Jandarma Komutanlığına ziyaret

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 182’nci yıl dönümü nedeni ile Kınık İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 15.06.2021 - 08:55

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, Jandarma Teşkilatı’nın kuruluşunun 182’nci yıl dönümü nedeni dolayısıyla Kınık İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti. Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, İlçe Jandarma Komutanlığı ziyaretinde Jandarma Komutanı Oral Kaymak ve görevli jandarma personellerinin,  Jandarma Teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “Jandarma Teşkilatı 182 yıldır vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlıyor. Zaman ve mekan kavramı gözetmeksizin, dürüst ve özverili çalışma anlayışıyla, üstlendiği her görevi başarıyla yerine getiren Jandarma Teşkilatı'mızın 182’nci kuruluş yıl dönümünü içtenlikle kutluyorum, vatanımız için canını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Başkan Doğruer’e teşekkür

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Jandarma Komutanı Oral Kaymak, “Her türlü ihtiyacımızda yanımızda olan Teşkilamız ve Kurumumuz adına Belediye Başkanımız Dr. Sadık Doğruer’e teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.