Dolar 32,3199
%0.21
Euro 35,0680
%-0.15
Altın 2.309,690
%1.41
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Batur'dan bayram mesajı: Darda olanın yanında olduk

Başkan Batur'dan bayram mesajı: Darda olanın yanında olduk

Sosyal medya üzerinden yayınladığı mesajında Konaklıların Ramazan Bayramı’nı kutlayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, pandemiye dikkat çekerek, “Darda olan kim varsa kapısını çaldık, yanında olduk” dedi.

  • Ege Postası
  • 13.05.2021 - 09:24

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Konaklıların Ramazan Bayramı’nı sosyal medya üzerinden yayınladığı özel bir mesajla kutladı. Ramazanın Konak’ta tam anlamıyla bir dayanışma ayı olduğunu vurgulayan Batur mesajında, özellikle pandemi nedeniyle dara düşen herkesin yanında olmaya çabaladıklarını vurguladı. İşte Başkan Batur’un mesajı:

“Gönül kapılarımızı hiç kapatmadık”

“Sevgili Konaklılar, iyiliğin, dayanışmanın ve paylaşmanın mutluluğunu bolca yaşadığımız bir ramazan ayını daha geride bıraktık. Pandemi koşullarında sevdiklerimizle aramıza fiziksel mesafe koysak da gönül kapılarımızı hiç kapatmadık. Ramazan ayı Konak’ta tam anlamıyla dayanışmanın ayı oldu. ‘Birlikte Konak paylaştıkça çoğalacak’ demiştik. Darda olan kim varsa kapısını çaldık, yanında olduk. Ramazan Bayramı’nın başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyaya sağlık ve huzur getirmesini diliyor, hepinizin bayramını en içten duygularımla kutluyorum.” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.