Dolar 32,3240
%0.23
Euro 35,1085
%-0.04
Altın 2.299,790
%0.98
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Arda’ya ilkokulunda duygulandıran sürpriz

Başkan Arda’ya ilkokulunda duygulandıran sürpriz

Okul Aile Birliği’nin daveti üzerine mezun olduğu Cengiz Han İlkokulu’nu ziyaret eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, ilkokul eğitimini tamamladığı okulda duygu dolu anlar yaşadı.

  • Ege Postası
  • 22.01.2022 - 10:51

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, Okul Aile Birliği Başkanı Sümeyya Kavak’ın daveti üzerine yaklaşık 50 yıl önce mezun olduğu ilkokulu ziyaret etti. Eğitim hayatına başladığı, çocukluk yıllarının geçtiği okulu ziyaretinde duygulu anlar yaşayan Başkan Arda’ya, Cengiz Han İlkokulu Müdürü Mehmet Kaya sürpriz yaptı. Kaya, okulun diploma defterinden Başkan Arda’nın notlarını ve öğrencilik dönemine ait fotoğrafını gösterdi.

Diploma defterinden notlarına ve öğrenciyken çekilen fotoğrafına bakarak o yılları hatırlamanın mutluluğunu yaşayan Başkan Arda, sınıf arkadaşlarının o dönemdeki fotoğraflarını görünce duygulandı.

Eğitim gördüğü sınıfını da ziyaret eden Başkan Arda, “Ben Yeşil Mahalle’de doğdum, büyüdüm. İlkokul eğitimimi Cengiz Han İlkokulu’nda tamamladım. Hayatımda her zaman özel bir yeri olan ilkokulumun diploma defterindeki fotoğraflar anılarımı tazeledi. Okul Müdürü Mehmet Kaya, Müdür Yardımcısı Aynur Çevik ve Okul Aile Birliği Başkanı Sümeyya Kavak’a beni öğrencilik günlerime götürdükleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.