Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Arda'dan İzel Zenginobuz Derinsu'ya ziyaret! İlk mesai gününde yalnız bırakmadı

Başkan Arda'dan İzel Zenginobuz Derinsu'ya ziyaret! İlk mesai gününde yalnız bırakmadı

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, sürpriz bir kararla Gaziemir Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine atadığı İzel Zenginobuz Derinsu’yu ilk mesai gününde ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 25.03.2021 - 10:47

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetimi geçtiğimiz hafta gerçekleşen olağan ilçe yönetim kurulu toplantısında flaş bir karara imza atmıştı. İl Yönetimi "Gaziemir'de parti içinde yaşanan tartışmalarda, grubu iyi yönetemediği ve grup kararına uymadığı" gerekçeleriyle Gaziemir Belediyesi CHP Meclis Üyesi İzel Zenginobuz Derinsu'yu 'kesin ihraç' talebiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk etmişti. Bu kararın yankıları sürerken, Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda da Zenginobuz Derinsu'yu Belediye Başkan Yardımcısı olarak atadı.

Başkan Arda, atama kararının ardından bugün göreve başlayan Zenginobuz Derinsu'yu ilk mesai gününde yalnız bırakmadı ve bir diğer Belediye Başkan Yardımcısı Necati Kırmaz ile 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyarete ilişkin fotoğrafı sosyal medtadan paylaşan Başkan Arda, "Gaziemir Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine başlayan İzel Zenginobuz Derinsu’yu ilk mesai gününde, Belediye Başkan Yardımcım Necati Kırmaz’la birlikte ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Sarnıç Bölgemizden sorumlu olacak Başkan Yardımcım İzel Zenginobuz Derinsu’nun çalışmalarıyla kentimize değer katacağına, gençlik enerjisiyle yurttaşlarımızın her zaman yanında olacağına yürekten inanıyorum." notunu yazdı.

DERİNSU KURULA İFADE VERDİ

Öte yandan, il yönetimi tarafından displine sevk edilen Zenginobuz Derinsu'nun, önceki gün İl Disiplin Kurulu'na ifade verdiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.