Dolar 32,3627
%0.14
Euro 34,9578
%-0.31
Altın 2.324,970
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Başkan Acar için duruşma tarihi belli oldu

Başkan Acar için duruşma tarihi belli oldu

Geçtiğimiz kasım ayında Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın MHP’li Belediye Meclis Üyesi Fatih Kürşat Kaplan’ı darp ettiği iddiaları gündeme oturmuş ve Kaplan, Başkan Acar hakkında dava açmıştı. Yaşanan darp olayında dün kritik bir gelişme yaşandı. Mahkeme, Başkan Acar ve Kaplan’ın darp davasında ilk duruşma tarihine karar verdi. Buna göre, Başkan Acar ve Kaplan , 28 Eylül Salı günü Aliağa 2. Asliye Mahkemesinde hakim karşısına çıkacaklar.

  • Ege Postası
  • 07.05.2021 - 09:45

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Geçtiğimiz kasım ayında MHP’li Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın, kendi partilisi meclis üyesi Fatih Kürşat Kaplan’ı makamında darp ettiği iddiaları gündeme oturmuştu.

Konuya ilişkin Egepostası’na konuşan Kaplan, olayın yaşanmasının hemen ardından darp raporu aldığını ve olayın yargıya intikal ettiğini söylemişti. Kaplan ayrıca parti bazında da bir soruşturma yapılmasını istediğini belirtip “Yaşanan olay parti yetkililerine, il ve ilçe başkanlarına iletildi. Partinin tüzüğü gereği ikimizin de disipline sevk edilmesini ve ne gerekiyorsa yapılmasını istedim” demişti.

Öte yandan; olaydan yaklaşık 2 hafta sonra Kaplan, olayların Belediye Meclisi çalışmalarına etki etmemesi için görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

DAVA GÜNÜ BELLİ OLDU

Darp iddialarından yaklaşık 6 ayın sonunda mahkeme darp davasının ilk duruşması için karar verdi.

Başkan Acar ve Kaplan, 28 Eylül Salı günü Aliağa 2. Asliye Mahkemesinde hakim karşısına çıkacaklar.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.