Dolar 32,4769
%0.09
Euro 34,8405
%0.34
Altın 2.479,270
%0.69
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova’da 30 Ağustos coşkusu 3 gün sürecek

Balçova’da 30 Ağustos coşkusu 3 gün sürecek

Balçova’da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklar için bir şenlik düzenlendi. Başkan Fatma Çalkaya “Çocuklarımıza her fırsatta Şanlı Tarihimizi ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 30.08.2021 - 10:52

Bağımsızlığımızı kazandığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümünde Balçova Belediyesi, ilçedeki çocuklar için bir etkinlik düzenledi. Kitabın ve bilginin öneminin anlatıldığı Hayal Dünyası isimli tiyatro oyunun ardından masal kahramanları çocuklara eğlenceli dans etkinlikleri yaptırdı. Balçova Belediyesi Spor Müdürlüğü de çocuklara halat çekme, çuval yarışı gibi unutulmaya yüz tutmuş oyunlar ve yarışmalar düzenledi. Alanda eğlenen çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıtıldı.

Çocuklarla birlikte etkinliklere katılan Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Bağımsızlığımızın şanlı tarihini ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü çocuklarımıza farklı bir şekilde anlatmak istedik. Hem bilginin önemini hem de bağımsızlığını eğlenerek öğrendiler. Biz, her fırsatta Cumhuriyet Değerlerimizi çocuklarımıza anlatacağız” diye konuştu. Balçova’da üç gün sürecek olan Zafer kutlamaları Cenk Bosnalı ve Kaset Gurubu konserleri ile devam edecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.