Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Balçova’da 19 Mayıs coşkusu sokaklara taştı

Balçova’da 19 Mayıs coşkusu sokaklara taştı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İzmir’in Balçova ilçesinde muhteşem bir coşkuyla kutlandı. Balçovalı 190 Genç; 190 metre uzunluğundaki Atatürk ve Türk Bayrağını taşıdı, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini binlerce vatandaşla birlikte okudu.

  • Ege Postası
  • 20.05.2021 - 09:21

Koronavirüs salgını nedeniyle meydanlarda kutlanamayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Balçova Belediyesi’nin düzenlediği etkinlikle sokaklara taştı. Balçovalı 190 Genç, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, Belediye Meclis Üyeleri ve binlerce vatandaşla birlikte Ata’ya ve Bayrağı Saygı yürüyüşü gerçekleştirdi. 190 metre uzunluğundaki Atatürk ve Türk Bayrağını taşıyan kortej marşlar eşliğinde Ata ve Sakarya Caddelerinde yürüdü. Yürüyüş esnasında İstiklal Marşı’nı ve Atatürk’ün Gençliğe Hitabesini okuyan Balçovalı Gençlere Balkonlarındaki vatandaşlar da sevgi gösterilerinde bulunarak çiçekler attı.

Gençlerin coşkusunu yanlarında yürüyerek paylayan Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Balçovalı Gençler, ‘Benim Ümidim Türk Gençliğindedir’ diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün ilelebet izinde olacaklarını bir kez tüm coşkuları ve ışıltıları ile gösterdiler. Bizler de gençlerimiz için onların geleceği için çalışmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin geleceğinden ve Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerinden asla taviz vermeyiz. Cumhuriyet değerlerini sonuna kadar savunacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.