Dolar 32,3181
%0.21
Euro 35,0783
%-0.12
Altın 2.307,390
%1.31
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Armutlu’ya yeni kiraz alım merkezi

Armutlu’ya yeni kiraz alım merkezi

Kemalpaşa Belediyesi Armutlu’da bulunan Kiraz Alım Merkezi’ni kiraz üreticisi vatandaşların rahatça çalışabilmesi için yeniden inşa etti.

  • Ege Postası
  • 21.04.2021 - 13:11

Kemalpaşa Belediyesi’nin, Armutlu’ da eski yapısını yıkarak yerine yeniden inşa ettiği Kiraz Alım Merkezi çalışmalarında sona gelindi.  10 kişilik ekibin çalıştığı, bin iki yüz metre kare alan üzerine yapılan yeni Kiraz Alım Merkezi içerisinde 24 dükkân bulunuyor. Ayrıca çalışmaları yaklaşık bir aydır devam eden yeni Kiraz Alım Merkezi’ne proje kapsamında, çay ocağının yanı sıra kadın ve erkek tuvaletleri de yapıldı.

“VATANDAŞLARIMIZIN RAHATI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Çalışmaları yerinde inceleyen Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Armutlu’daki yeni Kiraz Alım Merkezi’nin vatandaşlara hayırlı olmasını dileyerek, “Kiraz mevsimi yaklaşırken ilçemizde kiraz üreticilerimizin gönül rahatlığıyla bahçesinden meyvesini getirebileceği bir kiraz alım merkezini hizmetinize sunmak için çalışıyoruz. Yapımına sil baştan başlanan kiraz alım merkezimiz Armutlu’muza yakışır bir biçimde tamamlanarak kiraz mevsimine yetişmiş olacak. Çiftçilik yapan vatandaşlarımıza bereketli bir kiraz mevsimi diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.