Dolar 32,5987
%0.38
Euro 34,8082
%0.22
Altın 2.496,430
%0.48
Bist-100 9.465,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ankara'dan transfer bekleniyordu: Soyer genel sekreteri için kararını verdi

Ankara'dan transfer bekleniyordu: Soyer genel sekreteri için kararını verdi

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter olarak transfer olmasının ardından boşalan genel sekreterlik görevine kimin getirileceği belli oldu. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in tercihini vekaleten genel sekreter olarak görevlendirdiği Genel Sekreter Yardımcısı Barış Karcı’dan yana kullandığı ve ilgili yazıyı İçişleri Bakanlığına gönderdiği ifade edildi.

  • Ege Postası
  • 15.12.2022 - 12:22

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI-  İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde genel sekreter olarak transfer olmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediyesinde yeni genel sekreteri kim olacağı merak konusu olmuştu.

Gökçe’nin transferinin ardından boş kalan koltuk için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bir süre genel sekreter yardımcılarının dönüşümlü olarak genel sekreterlik yapmasına karar verirken Genel Sekreter Yardımcısı Barış Karcı’yı vekaleten genel sekreter olarak görevlendirmişti. 

Öte yandan; Soyer’in genel sekreter görevi için kararını verdiği ve tercihini vekaleten genel sekreterlik görevini yürüten Barış Karcı’dan yana kullandığı ifade edildi. 

YAZI GÖNDERİLDİ

Soyer’in, Karcı’nın resmen göreve başlaması için İçişleri Bakanlığına dün ilgili yazıyı gönderdiği belirtildi.

ANKARA’DAN TRANSFER İDDİALARA GÜNDEME GELMİŞTİ

Öte yandan; Büyükşehir’in yeni genel sekreteri için geçtiğimiz aylarda Ankara’dan transfer iddiaları gündeme gelmişti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Mutlu Gürler’in genel sekreterlik görevine getirileceği ileri sürülmüştü.

Kulislerde Gürler’in teklifi kabul ettiği ve göreve başlamak için yeni yılı beklediği konuşulurken İzBB’de Gürler opsiyonun bir süre önce masadan kalktığı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.