Dolar 32,4511
%0.12
Euro 34,4869
%-0.02
Altın 2.472,460
%-0.43
Bist-100 9.603,00
%-0.79

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Aksoy davasında kritik gelişme

Aksoy davasında kritik gelişme

Menemen Belediye Başkanı iken “zimmet ve irtikap” suçlarıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Serdar Aksoy’un yargı sürecinde kritik bir gelişme yaşandı. Aksoy’un dosyasının Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki sürecinin bugün tamamlandı ve Karşıyaka 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gönderildi

  • Ege Postası
  • 12.03.2021 - 15:18

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- Geçtiğimiz kasım ayında hakkında “zimmet ve irtikap” suçlarıyla soruşturma başlatılan ve ardından tutuklanan Serdar Aksoy davasında flaş bir gelişme yaşandı. 

Tutukluluğu devam eden Aksoy’un dosyasının Sulh Ceza Mahkemesi’ndeki sürecinin bugün tamamlandı. Dosya Karşıyaka 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde gönderildi ve dava açıldı.

Dosyanın gönderilmesiyle birlikte Aksoy davasının yargı sürecinde soruşturma aşamasından kovuşturma aşamasına geçilmiş oldu.

Mahkemenin dosyayı inceleyip kabul ya da reddedecek. Mahkemenin konuya ilişkin kararını 10 gün içerisinde vermesi gerekiyor.

İddianamenin kabul edilmesi halinde mahkeme bir tutanak düzenleyip tensit yapacak ve bu tensitte mahkeme için yapılması istenen delillerin düzenlenmesi, tanıkların getirilmesi gibi işlemler yazılarak taraflara tebliğ edilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.