Dolar 32,3289
%0.24
Euro 35,0509
%-0.2
Altın 2.281,720
%0.18
Bist-100 9,00
%2.18

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Yeşilçimen'den şaşkınlık yaratan açıklamalar ve Sengel'e destek

AK Partili Yeşilçimen'den şaşkınlık yaratan açıklamalar ve Sengel'e destek

Bir internet haber sitesine konuşan Selçuk Belediyesi’nin AK Partili Meclis Üyesi Sema Yeşilçimen, yaptığı açıklamayla Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel’e destek vermeye devam etti. Yeşilçimen, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu’nun Sengel’e yönelik suçlamalarına karşın “Sengel’in imza yetkisi yok” dedi. Öte yandan Yeşilçimen, İzmir İl Tarım Müdürlüğü’yle görüşmeler yaptığını ve Çamlık bölgesiyle ilgili “Burada bir yanlışlık var. Benim de kafama yatmayan bir konu var, o yüzden o dilekçeyi verdik.” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 19.07.2022 - 18:52

EGEPOSTASI -  Geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalarla Selçuk Belediye Başkanı CHP’li Filiz Ceritoğlu Sengel’e destek olan Selçuk Belediyesi’nin AK Partili meclis üyesi Sema Yeşilçimen, yaptığı açıklamalarla şaşkınlık yaratmaya devam ediyor.

“Ben bu belediyenin ekmeğini yedim. Bu belediyede emekli olan bir ablanız olarak Selçuk Belediyesi’nde çalışan en alttaki arkadaşımın da en üstteki kardeşimin de parasal ve kirli işlerin içinde olacağına asla inanmıyorum”diyerek Sengel’e destek veren Yeşilçimen, Gazeteci Mithat Umutoğulları’nın “CHP’li Belediye Başkanı Filiz Sengel ile AK Parti arasında örtülü dayanışma var” açıklamasının ardından çark etti. 

Yeşilçimen, bu kez de İzmir İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü’nün izin süreciyle ilgili görüşmeler yaptığını dile getirerek, bu görüşmenin ardından belediyede yapılan uygulamada yanlışlar olduğunu ve kafasına yatmayan işlerin olduğunu ifade etti. 

Yeşilçimen şu açıklamayı yaptı:  

“Ben de Tarım İl Müdürlüğü’ne gidip bilgi aldım. Belediyenin bize verdiği bilgilerin dışında biz de takip ediyoruz. Gazeteci arkadaşı kutluyorum. Çamlık bölgesi benim sürekli gittiğim bir alan değil. ‘Biliyordum’ diyebilirdim. Ama ben haberi okuduktan sonra öğrendim. Onun üzerine konuyu inceledik. Burada bir yanlışlık var. Benim de kafama yatmayan bir konu var, o yüzden o dilekçeyi verdik.” 

BAŞKAN SENGEL’E DESTEK VERMEYE DEVAM ETTİ

Yeşilçimen, ayrıca Belediye Başkanı Sengel hakkında ortaya atılan ‘kaçak villalar’la ilgili çarpıcı bir açıklamaya daha imza attı. Yeşilçimen, AK Parti Selçuk İlçe Başkanı Selim Girbiyanoğlu’nun Sengel’e yönelik suçlamalarına karşın “Sengel’in imza yetkisi yok” diyerek destek vermeye devam etti. 

Yeşilçimen “Benim ifademin Filiz Ceritoğlu Sengel ile ilgili olduğunu zannediyorlar. Belediye Başkanı ama ruhsatlara imza atmıyor. İmza yetkisi yok. Orada devletin memurları var” diyerek yapılan yanlışlardan Başkan Sengel’in sorumlu olmadığını açıkladı.  

Öte yandan yapılan haberin ardından twitter sayfasından yapılan paylaşımı ilk beğenen isimse Başkan Sengel oldu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.