Dolar 32,3178
%0.21
Euro 35,0683
%-0.15
Altın 2.309,390
%1.4
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
8 Mart’a özel Kadın Emeği Pazarı

8 Mart’a özel Kadın Emeği Pazarı

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ne özel olarak Bornova Belediyesi ile Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi’nin işbirliğinde gerçekleştirilen Kadın Emeği Pazarı, Bornova Büyükpark’ta açıldı. Stantları ziyaret eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, kadınlara karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutladı.

  • Ege Postası
  • 09.03.2021 - 11:01

Bornova Belediyesi Hobi ve Beceri edindirme Kursu kursiyerlerinin de stant açtığı ve 2 gün sürecek pazarda takıdan kıyafete, ev aksesuarlarından oyuncaklara birbirinden güzel ürünler sergilendi. Ziyaretçiler için Halk oyunları gösterisi ve müzik dinletisi gerçekleştirildi. Afyon Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız  ile stantları dolaşan Başkan Mustafa İduğ, alışveriş yaparak emekçi kadınları üretimleri için tebrik etti. 

Kadınlarımızın yanındayız

Kadınlara yönelik projelerle Bornovalı kadınların yanlarında olduğunu ifade eden Başkan İduğ, “Kadınların, her yerde ve hayatın her alanında daha etkin bir şekilde yer alması gerekiyor. Bizde onlar için çalışmalar yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz” dedi. 

Bornova Kadın Girişimi ve İşletme Kooperatifi Başkanı Hürriyet Yıldız ise Başkan İduğ’un her zaman yanlarında olduğunu belirterek, kendilerine sağladığı imkanlar için teşekkür etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.