Dolar 32,5966
%0.38
Euro 34,7499
%0.05
Altın 2.496,750
%0.49
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
30 Ağustos Narlıdere'de coşkuyla kutlandı!

30 Ağustos Narlıdere'de coşkuyla kutlandı!

Narlıdere Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Ahmet Pirişitina Demokrasi Meydanı’ndaki konserde, iki ünlü sanatçı Sibel Alaş ve Jale sahne aldı. Alanı dolduran Narlıdereliler, en güzel zafer şarkılarına eşlik etti. Başkan Ali Engin “Atamızın ve mücadele arkadaşlarının bizlere armağan ettiği bu kutlu zaferi sonsuza kadar kutlayacağız” dedi.

  • Ege Postası
  • 31.08.2021 - 13:05

30 Ağustos Zafer Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Narlıdere'de de coşkuyla kutlandı. Program kapsamında önce Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı'nda Atatürk Anıtına çelenk sunumu gerçekleştirildi, sonrasında şehitlik ziyareti yapıldı. Türk Bayrakları ve balonlarla süslenen belediye araçları, gün içinde sokak sokak gezerek zafer şarkıları çaldı. Akşam saatlerinde ise yine Ahmet Piriştina Demokrasi Meydanı'nda Zafer Konseri düzenlendi.

Ünlü sanatçılar Sibel Alaş ve Jale’nin sahne aldığı konserde, alanı dolduran Narlıdereliler zafer şarkılarını birlikte söyledi.

"BAĞIMSIZLIĞIMIZIN SEMBOLÜ"

Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin "Bağımsızlığımızın sembolü olan 30 Ağustos Zafer Bayramımızı Narlıdere olarak coşku ile kutladık. Atamızın ve mücadele arkadaşlarının bizlere armağan ettiği bu kutlu zaferi sonsuza kadar onurla kutlayacağız" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.