Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel’in 'Soyer' övgüsüne Şahin’den tepki

Yücel’in 'Soyer' övgüsüne Şahin’den tepki

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ödül kazanan projeleri CHP ile AK Parti’yi karşı karşıya getirdi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’den övgüyle söz etti. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Sefa Şahin ise Yücel’e “Başka bir memlekette mi yaşıyoruz? İzmirliler bu fotoğrafa bakınca ödül görmüyor, burnuna pis koku geliyor!” sözleriyle tepki gösterdi.

  • Ege Postası
  • 30.07.2022 - 15:44

EGEPOSTASI – İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeler olan İzmir Tarımı Geliştirme Merkezi, Peynircioğlu Deresi Ekolojik Koridor, 10 Ekim Anıtı ve Anma Yeri projeleri ile Hatay EXPO’da yer alan “İzmir Bahçesi” tanıtım standı ödül kazandı.

YÜCEL’DEN SOYER’E ÖVGÜ VE TEŞEKKÜR

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’I tebrik etti. Yücel, “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelere ödül yağdı. İzmir Tarımı Geliştirme Merkezi’nin ve 10 Ekim Anıtı ve Anma Yeri’nin projeleri Arkitera 2021, Peynircioğlu Ekolojik Koridor Projesi ve “İzmir Bahçesi” standı ise 2022 Dünya Yeşil Şehir Ödüllerini kazandı. İzmir'in kaynaklarını doğru projelerde kullanan, kentimizin tüm dünyada marka değerini artıran işlere imza atan, İzmir büyükşehir belediye başkanımız Tunç Soyer'e ve ekibine, bu gururu tüm İzmir'e yaşattıkları için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

ŞAHİN: BAŞKA BİR MEMLEKETTE Mİ YAŞIYORUZ?

Yücel’in bu mesajı AK Parti İzmir Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı Sefa Şahin’den tepki geldi. Sosyal medya hesabından Peynircioğlu Deresi’nin fotoğrafını paylaşan Şahin, İzmir Körfezi’nin koku sorunu üzerinden Yücel’e şu sözlerle seslendi:

“CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, başka bir memlekette mi yaşıyoruz? İzmirliler bu fotoğrafa bakınca ödül görmüyor, burnuna pis koku geliyor!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.