Dolar 32,5884
%0.35
Euro 34,7899
%0.17
Altın 2.509,200
%0.99
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel’den Menemen operasyonu itirafı: Kılıçdaroğlu'na gitmiş...

Yücel’den Menemen operasyonu itirafı: Kılıçdaroğlu'na gitmiş...

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Yönetimi, haftalık olağan toplantısını dün gerçekleştirdi. İl yönetiminde çıkan koronavirüs vakaları nedeniyle online olarak gerçekleştirilen toplantıda İl Başkanı Deniz Yücel’den yönetim kuruluna ‘Aksoy’ itirafı geldi. Yücel’in, Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile ilgili “Gelen şikayetleri topladım ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na aktardım o da gereğini yaptı”dediği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 27.11.2020 - 12:00

EGEPOSTASI- HABER MERKEZİ- CHP İzmir’in haftalık olağan yönetim kurulu toplantısında ana gündem maddesinin  Menemen operasyonu ve Serdar Aksoy’un tutuklanması olduğu öğrenildi.

Toplantıda öncelikli olarak Deniz Yücel’in operasyonla ilgili yönetim kurulunu bilgilendirdiği ifade edildi.

Toplantıda, CHP yönetiminin hakkında gelen çok sayıda şikayet üzerine disiplin süreci başlatmasının ardından partiden istifa eden ve daha sonra “zimmet ve irtikap” suçlamasıyla tutuklanan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un durumu görüşüldü.

Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’un partiden ihraç edilmesi için İl Başkanı Deniz Yücel’in düğmeye bastığı ortaya çıktı.

OPERASYONUN ALT YAPISINI YÜCEL HAZIRLADI

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ile ilgili ortaya atılan iddialara yönelik adeta bir dediktif gibi çalıştığı iddia edildi.Yücel’in Menemen Belediyesi hakkında ortaya atılan iddialarla ilgili il başkanlığını üs olarak kullandığı öğrenildi.

BİLGİLER MUHASEBE MÜDÜRÜ VE MUHALİF İSİMLERDEN

Yücel’in Menemen’de Başkan Aksoy ile ilgili bir araştırma yaptığı ve bu kapsamda, Aksoy ile birlikte tutuklanan isimlerden biri olan Menemen Belediyesi Muhasebe Müdürü Nagihan Karaca’yı il binasına çağırıp görüştüğü ve iddialarla ilgili bilgi aldığı öğrenildi.Edinilen bilgilere göre; Görüşmenin ardından Yücel, bu kez Serdar Aksoy tarafından görevden alınan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çakmak ve Başkan Aksoy’a muhalif olan meclis üyeleri İhsan Perçin ve Hasan Ünal ile görüşüp aldığı bilgileri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na aktardı ve bunun ardından Kılıçdaroğlu iddiaların araştırılması için milletvekillerini görevlendirdi.

KILIÇDAROĞLU YÜCEL’İN YAPTIKLARINI DOĞRULADI

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bugün sabah katıldığı televizyon programında İl Başkanı Deniz Yücel’in operasyon için çalışma yapmasını doğruladı. Kılıçdaroğlu “İl Başkanımıza rapor geldi ve gelen rapor doğrultusunda biz de süratli bir şekilde gereğini yaptık.” dedi

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.