Dolar 32,3817
%0.2
Euro 35,0295
%-0.1
Altın 2.326,350
%0.26
Bist-100 9,14
%0.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den Kaya'ya jet yanıt: Laf ebeliği yapacağınıza...

Yücel'den Kaya'ya jet yanıt: Laf ebeliği yapacağınıza...

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in yol yatırımlarıyla ilgili açıklamasını eleştiren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya sert tepki gösterdi. Yücel, “Başta ekonomi olmak üzere ülkeye yaşattığınız krizlere rağmen hala ne yüzle konuşabiliyorsunuz? Laf ebeliği yapacağınıza pazara siz çıkın. Kim yürüyebiliyor, kim yürüyemiyor görelim. Kokan, hatta kokuşan bir şey varsa, o da AKP iktidarıdır!” dedi.

  • Ege Postası
  • 16.05.2022 - 14:23

EGEPOSTASI – AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, son 3 yılda 3.7 milyar TL yatırımla İzmir’in yollarını yenilediklerini söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e sert tepki göstermişti. Kaya, “İzmir'in yolları, aydaki kraterler gibi. Şehrin her tarafı çukurlarla dolu. Çukurlara iki kürek mıcır atmaktan acizsiniz, bir de bu açıklamayı yaparak İzmirliler'in aklıyla alay ediyorsunuz!” ifadelerini kullanmıştı.

Kaya’ya CHP’den yanıt gecikmedi. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya üzerinden Kaya’ya verdiği yanıtta şunları söyledi:

“Başta ekonomi olmak üzere ülkeye yaşattığınız krizlere rağmen hala ne yüzle konuşabiliyorsunuz? Laf ebeliği yapacağınıza pazara siz çıkın. Kim yürüyebiliyor, kim yürüyemiyor görelim. Kokan, hatta kokuşan bir şey varsa, o da AKP iktidarıdır!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.