Dolar 32,5124
%0.08
Euro 34,9313
%-0.12
Altın 2.436,010
%-0.01
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel’den ilçe başkanlarına ‘seçim’ talimatı: Hazır olun

Yücel’den ilçe başkanlarına ‘seçim’ talimatı: Hazır olun

CHP İzmir İl Örgütü'nün Seferihisar'da gerçekleştirdiği toplantısında gündem olası bir erken seçime karşı alınacak talimatlar oldu. İl Başkanı Deniz Yücel'in ilçe başkanlarına ''Her an seçim olacakmış gibi hazır olun'' diyerek, seçmen listesi, sandık görevlileri, saha çalışmaları ve üye alımları konusunda talimatlar verdiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 18.12.2021 - 17:31

EGEPOSTASI – CHP İzmir İl Örgütü’nün İl Başkanı Deniz Yücel yönetiminde Seferihisar’daki Euphoria Aegean Resort Otel’de gerçekleştirdiği kritik zirvenin perde arkası ortaya çıktı.

"HER AN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ HAZIRLANIN"

Edinilen bilgiye göre toplantıda olası bir baskın seçime yönelik yeni yol haritasının konuşulduğu öğrenildi. Yücel’in ilçe başkanlarına her an seçim olacakmış gibi hazırlık yapılması yönünde talimat verdiği belirtildi. 

Yücel’in ayrıca ilçe başkanlarına ‘‘Kendi ilçelerinizde yer alan etnik kökenli seçmenlere göre listelerinizi hazırlayın’’ ve ‘‘Sandık görevlilerini bir an önce belirleyin’’ şeklinde talimatlar verdiği de kaydedildi.

''SAHA ÇALIŞMALARINI ARTIRIN''

Zirvede vatandaşlarla sürekli iletişim halinde olunması için seçime yönelik esnaf ve pazar ziyaretlerinin artırılması konusunun da masaya yatırıldığı öğrenildi.

''ÜYE ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERİN'' 

Üye çalışmaları konusunun da masaya yatırıldığı toplantıda üye alımlarına daha çok ağırlık verilmesi yönünde de bir karar alındığı gelen bilgiler arasında.

İLÇE BAŞKANLARINDAN ŞİKAYET GELMEDİ 

Öte yandan önceki toplantılarda ilçe başkanlarının kendi belediyeleriyle ilgili sık sık dile getirdiği şikayetlerin bu toplantıda gündeme gelmediği ifade edildi.

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın sosyal medya hesabından, ilçe başkanları zirvesine ilişkin "İlçe Başkanlarımızla Seferihisar’da bir araya geldik. 

Ekonominin kötü gidişatını, ülkemizin geleceğini kurtarma yollarını ve partimizin İktidar mücadelesini konuştuk.

Tüm ilçe örgütlerimizle birlikte seçime hazırız. İlk seçimde geleceğimizi geri alacağız!

#GeliyorGelmekteOlan" notu paylaşıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.