Dolar 32,5925
%0.36
Euro 34,7627
%0.09
Altın 2.494,150
%0.39
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den AK Parti İzmir'e yanıt: Temcit pilavı gibi...

Yücel'den AK Parti İzmir'e yanıt: Temcit pilavı gibi...

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’le ilgili eleştirilerine tepki gösterdi. Yücel, “Ekonomik kriz, elektrik faturaları, hayat pahalılığı, işsizlik ve sığınmacı sorunlarıyla ilgili tek kelime edemeyenlerin, temcit pilavı gibi, daha önce Tunç Soyer tarafından defalarca çürütülmüş savları gündeme getirmeleri çaresizliklerinin itirafı gibi” dedi.

  • Ege Postası
  • 11.05.2022 - 12:59

EGEPOSTASI – CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’nin geçtiğimiz günlerde katıldığı bir canlı yayında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e yönelik eleştirilerine yanıt verdi.

Yücel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Ekonomik kriz, elektrik faturaları, hayat pahalılığı, işsizlik ve sığınmacı sorunlarıyla ilgili tek kelime edemeyenlerin, temcit pilavı gibi, daha önce Tunç Soyer tarafından defalarca çürütülmüş savları gündeme getirmeleri çaresizliklerinin itirafı gibi...

Sorunların kaynağının sorunları çözmesi bekleyemezsiniz. Bu ülkenin başına gelmiş en büyük talihsizlik 20 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarıdır. Buna rağmen büyük bir pişkinlikle hala Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’I eleştirebiliyorlar.

Ama merak etmeyin. Bu çaresizliğinize son vererek, sizleri derin uykunuzdan uyandıracağız. Boş lafı bırakın. Madem oylarınızdan eminsiniz, sandığı getirin. Ama biliyorsunuz ki sandık gelecek, AKP gidecek. Korkunun sonunuza faydası yok.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.