Dolar 32,5605
%0.06
Euro 34,9476
%0.34
Altın 2.423,400
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel startı verdi! Karşıyaka'da 'seferberlik' zirvesi

Yücel startı verdi! Karşıyaka'da 'seferberlik' zirvesi

CHP İzmir yerel yönetim ve örgüt toplantılarına kaldığı yerden devam ediyor. Yerel yönetimler ve örgüt içinde yaşanan sorunları dinlemek ve yerinde çözümler üretmek için toplantılar düzenleyen il başkanlığı bu kez Karşıyaka’da geniş katılımlı zirve gerçekleştirdi.CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in de yer aldığı Karşıyaka buluşmasında önemli mesajların verildiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 26.05.2021 - 17:55

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Başkanlığı, ilçe ziyaretlerine kaldığı yerden devam ediyor. 

Sorunları yerinde dinlemek ve kalıcı çözümler üretmek için yapılan yerel yönetim çalışmaları örgüte dinamizm getirirken ayrıca motivasyon sağlıyor.

İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde il başkan yardımcıları Aygül Eryılmaz, İsfahan Naki, Çetin Özdemir, Sedredil Coşkuner, Şener Akdemir bu kez Karşıyaka ilçe örgütüyle bir araya geldiler.

Kent Balık Restoran’da gerçekleşen buluşmaya Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mustafa Özuslu, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç ve Karşıyaka Belediyesi CHP’li meclis üyelerinin tamamı katıldı.

Toplantıda, dün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup toplantısında erken seçim için seferberlik çağrısı yaparak örgüte “hazır olun”  mesajının masaya yatırıldığı öğrenildi.

Kılıçdaroğlu, “Bu bir seferdir dostlar, sefere çıkmaya hazır mıyız? Cumhuriyetin ikinci yüzyılı için yeni seferimiz... Yeni bir siyasete, yeni fırsatlara, yeni ekonomiye namusa Allah'a bir seferdir bizim seferimiz. Bu değişikliği Türkiye'ye getirmeye hazırım, siz de hazır mısınız bu sefere?” demişti.

YÜCEL STARTI VERDİ

İl Başkanı Yücel Kılıçdaroğlu’nun çağrısına dün sosyal medyadan “İzmir olarak biz hazırız. Yolumuz açık olsun” ifadelerini kullanmıştı.

Yücel’in, bugünkü toplantıda katılımcılarla fikir alışverişinde bulunurken, “olası bir erken seçime hazır olun, iç çekişmeleri bırakın, küskünlükleri, dargınlıkları bir kenara koyun” mesajı verdiği belirtildi.

Öte yandan Yücel’in toplantılara yarın Menemen Cuma günü de Aliağa ile devam edeceği aktarıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.