Dolar 32,5715
%0.3
Euro 34,7492
%0.05
Altın 2.493,560
%0.37
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den Kırkpınar'a geçmiş olsun ziyareti

Yücel'den Kırkpınar'a geçmiş olsun ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik provokasyon nedeniyle İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı’nı ziyaret ederek "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.

  • Ege Postası
  • 31.05.2021 - 19:29

EGEPOSTASI- Geçtiğimiz günlerde, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İşkencedere Vadisi’nde Cengiz İnşaat’ın başlattığı taşocağı çalışmaları sebebiyle uzun süredir eylemde olan köylülere destek vermek adına Rize’nin İkizdere ilçesine gitmişti. Destek ziyaretinin ardından Akşener, esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Esnaf ziyareti sırasında bir grubun provokasyonu ile karşılaşan Akşener’e yaklaşan bir kişi, "PKK ile işbirliği yapan CHP ile neden birliktesiniz? Açıklama yapar mısınız?" dedi. Akşener ise, "Yapmıyoruz kardeşim. Ezan saati iftira ediyorsunuz. Sizi Allah'a havale ediyorum. Meral Akşener'e diyorsunuz. Megri megriyi ben mi söyledim? Osman Öcalan'ın mektubunu ben mi okuttum? Hadi oradan" diyerek tepki göstermişti.

Bugün CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Akşener’e yapılan provokasyon sebebiyle İYİ Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyareti sosyal medya hesabından duyuran CHP İl Başkanı Yücel, “İYİ Parti Genel Bşk. Sn. Meral Akşener’e yönelik provokasyon sebebiyle İYİ Parti İzmir İl Bşk. Sn. Hüsmen Kırkpınar’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimi sundum. Hüsmen Kırkpınar, ile İzmir, ülke gündemi ve her gün daha da güçlenen işbirliğimiz hakkında istişarede bulunduk” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.