Dolar 32,5616
%0.07
Euro 34,9857
%0.45
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.745,00
%0.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den elektriğe zam tepkisi: Zulmü durdurun, bu zammı geri alın

Yücel'den elektriğe zam tepkisi: Zulmü durdurun, bu zammı geri alın

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, dün elektriğe yapılan yüzde 15 zamma tepki gösterdi. Yücel sosyal medya hesabından iktidarı eleştirerek “Zam zam zam eşittir Recep Tayyip Erdoğan! Zulmü durdurun, bu zammı geri alın” dedi.

  • Ege Postası
  • 01.07.2021 - 12:14

EGEPOSTASI- Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu dün, elektrik fiyatlarında 1 Temmuz’dan itibaren geçerli olmak üzere tüm abone gruplarına zam yapıldığını duyurmuştu.

Elektrik zammının ardından, dün doğalgaz’a da zam yapıldı. Bu doğrultuda temmuz ayı için konut abonelerinin tarifesine yüzde 12, sanayi grubu tarifesine yüzde 20 ve elektrik üretim santrallerinin tarifesine de yüzde 20,2 zam yapıldığı duyuruldu.

Elektrik ve doğal gaz zammı kamuoyunda tepkilere neden olurken siyasilerde yapılan zamlara tepki gösterdi ve yapılan zamlar üzerine iktidarı eleştirdi.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medya hesabından, elektrik zammına tepki gösterdi ve “Elektriğe dün geceden itibaren geçerli olmak üzere yüzde 15 zam yapıldı. Zam zam zam eşittir Recep Tayyip Erdoğan!” dedi

“VİCDANINIZIN YERİNİ BANKA HESAPLARINIZ ALMIŞ”

Başkan Yücel şu ifadeleri kullandı: “Yandaşlarla saltanat içinde yaşarken, milleti işsiz, aşsız bırakıp, dalga geçer gibi tasarruf genelgesi yayınlayanların millete son zulmü, Elektriğe yüzde 15 zam oldu.

Elektriğe dün yüzde 15, son 6 ay içinde yüzde 21 zam yapıldı. Milletin bin bir zorlukla kazandığı helal kazançlarını, kurdukları haram ittifaklarına aktarmaktan utanmayanlar;

Yere batsın sizin milliliğiniz de, vatandaşın son kuruşuna göz diken, doymak bilmeyen aç gözlü ittifaklarınız da. Vicdanınızın yerini banka hesaplarınız, Allah korkunuzun yerini saltanat sarhoşluğunuz almış.

Faturalarını ödeyemeyenlerin peş peşe intihar ettiği bir dönemde yapılan bu zam derhal geri alınmalı.

Bu milletin canı da, tek damla göz yaşı da sizin tüm yandaşlarınızdan daha kıymetlidir. Zulmü durdurun, bu zammı geri alın.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.