Dolar 32,3673
%0.15
Euro 34,9585
%-0.3
Altın 2.324,360
%0.17
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel'den Bergama'daki iddialar üzerine zehir zemberek açıklama: Hiç mi vicdanınız sızlamadı?

Yücel'den Bergama'daki iddialar üzerine zehir zemberek açıklama: Hiç mi vicdanınız sızlamadı?

İzmir’de meydana gelen 6,6 şiddetindeki yıkıcı depremden etkilenen vatandaşlar için toplanan gıda yardımlarının, Bergama Belediyesi tarafından aylarca bekletilerek Ramazan kolisine dönüştürüldüğü iddiaları üzerine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel sosyal medyadan zehir zemberek açıklama yaptı. Yücel, "deprem için gelen kolileri, sanki belediyeniz dağıtıyormuş gibi ramazan paketine dönüştürüp, bu mübarek ayda bile başkalarının iyi niyeti üzerinden rant peşindesiniz.Hiç mi vicdanınız sızlamadı bu yardımları İzmirlilerden saklarken?" dedi.

  • Ege Postası
  • 15.04.2021 - 22:18

EGEPOSTASI- İzmir'de 30 Ekim 2020'de meydan gelen depremden etkilenen vatandaşlar için Elazığ, Balıkesir, Isparta, Gümüşhane gibi valiliklerden gelen gıda yardımlarının Bergama Belediyesi’nin tekstil fabrikası depolarında aylardır bekletildiği ve Ramazan kolisine dönüştürüldüğü iddia edildi.

Yıkıcı depremde 117 kişi hayatını kaybederken, binden fazla kişi yaralanmıştı.

Yaşanan felaketin ardından Türkiye’nin her yerinden depremzedeler için yardım kampanyaları başlatıldı.

Öte yandan yardımlarla ilgili CHP’li Meclis Üyesi Selim Tok flaş bir iddiada bulundu. Tok, depremzedeler için Elazığ, Balıkesir, Isparta, Gümüşhane gibi valiliklerden gelen gıda yardımlarının aylardır Bergama Belediyesi’nin tekstil fabrikası depolarında bekletildiğini ve Ramazan kolisine dönüştürüldüğünü ileri sürdü.

Konuyla ilgili CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, sosyal medyadan zehir zemberek açıklama yaptı.

Yücel açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"İzmir depreminden etkilenen vatandaşlar için gelen gıda yardımlarının, Bergama Belediyesi’nin tekstil fabrikası depolarında aylardır bekletildiği ve Ramazan kolisine dönüştürüldüğü ortaya çıktı.

Onca insanın İzmir’in acısını paylaşmak, zor durumdaki vatandaşlarımızla dayanışmak ve onların yaralarına merhem olmak için dişinden, tırnağından arttırdıklarını, hangi zihniyetle sakladınız?

Şimdi de deprem için gelen kolileri, sanki belediyeniz dağıtıyormuş gibi ramazan paketine dönüştürüp, bu mübarek ayda bile başkalarının iyi niyeti üzerinden rant peşindesiniz.

Hiç mi vicdanınız sızlamadı bu yardımları İzmirlilerden saklarken? Depremde zor günler yaşayan İzmirlilere bu kötülüğü yapınca elinize ne geçti?

Siz buna da bir kulp bulursunuz nasıl olsa. Ne kulp takarsanız takın, ne yalan söylerseniz söyleyin, sizin gerçek yüzünüzü artık bu millet gördü. Her kötülüğünüz gidişinizi hızlandıracak."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.