Dolar 32,5381
%0.16
Euro 34,9197
%-0.15
Altın 2.436,800
%0.02
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yücel-Dağ tartışmasına AK Partili Sürekli de dahil oldu: CHP-HDP ortaklığı tespiti bir gerçektir

Yücel-Dağ tartışmasına AK Partili Sürekli de dahil oldu: CHP-HDP ortaklığı tespiti bir gerçektir

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın “Yuları HDP'nin elinde olan bir CHP var” sözlerine tepki gösteren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’e yanıt verdi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Dağ’a destek çıkan Sürekli, “Genel Başkan Yardımcımız Sn. Hamza Dağ’ın CHP-HDP ortaklığı tespiti bir gerçektir” dedi.

  • Ege Postası
  • 28.12.2021 - 16:59

EGEPOSTASI- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, dün Ödemiş'te partililerle gerçekleştirdiği buluşmada yaptığı konuşmada CHP’yi sert sözlerle eleştirmişti. CHP’nin HDP ile bağlantısı olduğunu iddia eden Dağ, ''Yuları HDP'nin elinde olan bir CHP var. Yalan mı? Tezkereye hayır demek yuları HDP'ye kaptırmak demektir. Ben Ödemiş'te ve İzmir'de CHP'ye oy veren hemşerilerimi gayet iyi bilirim. Her şey bir tarafa vatan, millet ve mevzi, bayrak olduğunda ne kadar hassas olduklarını iyi bilirim. Mustafa Kemal Atatürk konusu olduğunda ne kadar hassas olduklarını iyi bilirim. Ama şu anda CHP politikası böyle bir politika değildir'' demişti.

Dağ'ın çıkışına ilk yanıt ise bu sözleri CHP İzmir İl Başkanı Deniz’en gelmişti. Yücel sosyal medya üzerinden verdiği yanıtta, “Kafalar yine güzel anlaşılan. Biz, bir kimseyi tanımak istiyorsak ağzından çıkan kokuşmuş safsatalara değil, düşüp kalktığı arkadaşlarına bakarız”  ifadelerini kullanmıştı.

SÜREKLİ’DEN MEVKİDAŞINA CEVAP

Öte yandan; Dağ ve Yücel arasındaki tartışmaya AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de dahil oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Dağ’a destek çıkan Sürekli; şu ifadeleri kullandı; “‘Gerçek’; şah mat olmaz! Genel Başkan Yardımcımız Sn. Hamza Dağ’ın CHP-HDP ortaklığı tespiti bir gerçektir… CHP’nin kendi tercihini ve gerçeğini duyunca; çileden çıkarak saldırıya geçmesini çok iyi anlıyoruz! İzmirliler de bunu görüyor ve gereğini yapacaktır.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.