Dolar 32,5166
%0.21
Euro 34,7470
%0.07
Altın 2.490,620
%1.15
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yönetimden ‘kriz yaratan ses kaydı’ için kritik karar

Yönetimden ‘kriz yaratan ses kaydı’ için kritik karar

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirdi. Toplantının ana gündem maddesi ise geçtiğimiz günlerde gündeme gelen CHP Konak İlçe eski Başkanı Çağrı Gruşçu’nun, belediyelerde işe alımlarla ilgili olarak yaptığı konuşmaya ilişkin ses kaydı oldu. Yönetimin krize neden olan ses kaydı olayının araştırılması için komisyon kurulmasına karar verildiği öğrenildi. 

  • Ege Postası
  • 18.11.2021 - 18:30

TENZİLE AŞÇI/EGEOSTASI- CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, haftalık olağan toplantısını İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde gerçekleştirdi. 

Toplantıda yeni İl Başkanlığı açılışı ve Konak İlçe Eski Başkaı Çağrı Gruşçu’nun geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ses kaydı oldu.

SES KAYDI İÇİN KOMİSYON KURULACAK

Geçtiğimiz günlerde CHP Konak İlçe eski Başkanı Çağrı Gruşçu’nun, belediyelerde işe alımlarla ilgili olarak yaptığı konuşma İzmir gündeminde şok etkisi yaratmıştı. 

Söz konusu kayıtta Gruşçu'nun partili bir gençle yaptığı konuşmada İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile Konak Belediye Başkanı Abdül Batur’a yönelik hakaret ve galiz küfürler içeren ses kaydı partide krize neden olmuş ve ardından Gruşçu görevinden istifa etmişti.

Öte yandan; toplantıda yaşanan “ses kaydı” krizine ilişkin bir komisyon kurulmasına karar verildiği öğrenildi.

Konuşmayı kayda alan ve sızdıran kişi olduğu iddia edilen CHP Konak Üyesi Deniz Gökdoğan’ın konuya ilişkin ifadesinin alınacağı ve ifade doğrultusunda hakkında disiplin sürecinin başlatılıp başlatılmayacağına karar verileceği ifade edildi. 

YENİ İL BAŞKANLIĞINA TAŞINMA TARİHİ BELLİ OLDU

Toplantıda görüşülen konulardan biri, pandemi nedeniyle taşınma süreci geciken CHP İzmir İl Başkanlığı yeni binası oldu.

Edinilen bilgilere göre; başkanlık 23 Kasım Salı günü yeni binasına taşınacak. Resmi açılış ise ilerleyen dönemlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla yapılacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.