Dolar 32,3300
%0.25
Euro 35,0433
%-0.22
Altın 2.280,490
%0.13
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldız, Karabağlar İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

Yıldız, Karabağlar İlçe Başkanlığı'na adaylığını açıkladı

CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, 21 Aralık’ta yapılacak ilçe kongresinde yeniden aday olduğunu törenle duyurdu. Eskiizmir Caddesi üzerinde bulunan yeni ilçe binasının bayrak çekme töreninde partililerle buluşan Yıldız, “Partimizin iktidar yürüyüşüne katkıda bulunmak için adayım” dedi. Yıldız yeni ilçe binasında adaylığını açıkladı

  • Ege Postası
  • 13.12.2019 - 09:26

CHP İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, ilçe başkanlığına yeniden aday oldu. Yeni ilçe binasının önünde yapılan il örgütü temsilcileri, meclis üyeleri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Şafak Acar’ın sunumunu yaptığı törende Ali İhsan Yıldız ve ilçe örgütü yeni ilçe binasının bayrak direğine Türk bayrağının yanına CHP bayrağını göndere çekti. Yıldız, 9 Kasım’da başlayan delege seçimlerinin 4 Aralık’ta son bulduğunu hatırlatarak, “CHP delege seçimleri, demokrasi şöleni içerisinde geçen demokratik bir yarıştır. Delege seçimlerinin kaybedeni yoktur. Kazananı, her zaman parti içi demokrasi ve CHP’dir” diye konuştu.

DAHA GÜÇLÜ BİR ÖRGÜT

Yıldız, ilçe kongresini de demokrasi şölenine çevirmek için çalışacaklarını ifade ederek, “aha güçlü bir örgüt yaratmak temek sorumluluğumuzdur. Bunu ancak kendi içimizde birlik ve dayanışmayı güçlendirerek sağlayabiliriz. Kimseyi kırmadan ötekileştirmeden çalışarak, iktidar yürüyüşüne hazır olmak zorundayız” sözlerine yer verdi.

TÜRKİYE’NİN SORUNLARI AĞIR

Konuşmasında AKP iktidarını da eleştiren Yıldız, “AKP iktidarı için artık deniz bitti. Davutoğlu-Erdoğan çatışmasıyla pandoranın kutusu açıldı. Her taraftan pis kokular geliyor. Artık mızrak çuvala sığmıyor. Tartışmalı Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, bir yıl geçmeden sürdürülemez hale geldi” ifadesine yer verdi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Adalet Yürüyüşü”nün mağduriyet yaşayan milyonların umudu haline geldiğini söyleyen Yıldız, “Artan güven sayesinde partimizin öncülüğündeki demokrasi güçleri, 31 Mart ve 23 Haziran seçimlerinde büyük bir başarı kazanmıştır. Kazanılan başarının sürekliliğinin sağlanması, içinde bulunduğumuz koşulların doğru değerlendirilmesine ve bundan sonra yapacaklarımızın yol haritasının uygulamamıza bağlıdır. Bu durum bize her zamankinden daha fazla sorumluluk yüklemektedir” açıklamasını yaptı.

SIRA NEFERİ GİBİ ÇALIŞACAĞIM

Türkiye’deki olumsuz durumu ortadan kaldıracak tek seçeneğin halkın örgütlü gücü olan CHP olduğunun altını çizen Yıldız, “Cumhuriyeti kuran bir partinin üyesi ve yöneticisi olmak benim için onurdur. Sizlerin desteğiyle bu onuru taşımak, partimizin iktidar yürüyüşüne katkıda bulunmak için adayım. Size layık olmak için bir sıra neferi gibi çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

Konuşmanın ardından partililer ve Yıldız halay çekti. Yıldız, partililerin başarı dileklerini kabul etti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.