Dolar 32,5998
%0.39
Euro 34,8067
%0.21
Altın 2.488,280
%0.15
Bist-100 9.464,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yıldırım’dan Menemen’den İzmir’de iktidar mesajı

Yıldırım’dan Menemen’den İzmir’de iktidar mesajı

AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde Genel Başkanvekili görevine getirilen AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Genel Başkanvekili olarak ilk ziyaretini İzmir’e gerçekleştirdi. Menemen Belediyesi önünde Menemen halkına seslenen Yıldırım, Menemen’den başlayarak İzmir’e AK Parti iktidarını getirecekleri mesajını verdi ve “2024’e de İzmir’de yerel seçimlerde hem ilçelerde hem İzmir Büyükşehir’de iktidar olacağız. Hedefimiz, İzmir’de yerel hizmetle AK Parti hizmetini buluşturmak olacak” dedi.

  • Ege Postası
  • 02.04.2021 - 12:24

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- AK Parti 7. Olağan Kongresi’nde Genel Başkanvekilliği görevine getirilen AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Genel Başkanvekili olarak ilk ziyaretini İzmir’e gerçekleştirdi.

Dün akşam saatlerinde İzmir’e gelen Yıldırım, İzmir ziyaretine saat 11.00’de Bakırçay Üniversitesi ziyaretiyle başladı. Binali Yıldırım üniversite ziyaretinin ardından, Menemen Belediyesi’ne geldi.

AK Parti Genel Başkanvekili Yıldırım, 14 Ocak'ta Başkan Vekili olarak göreve başlayan AK Parti'li Aydın Pehlivan'ı tebrik etti.

Menemen Belediye Binası önünde basın açıklaması yapan Yıldırım, İzmir’de 2024 yılında iktidar mesajı verdi.

Açıklamaya, Yıldırım ve Pehlivan’ın yanı sıra AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir milletvekilleri Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, Necip Kalkan, AK Parti Menemen İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik ve İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal katıldı.

“MENEMEN’İ HAK ETTİĞİ GÜZELLİKLERLE BULUŞTURCAĞIZ”

Açılış konuşmasını yapan Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Menemen’de yapılacak yatırımlar için Genel Merkez’in desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirterek, Yıldırım’a hitaben “Sayın Cumhurbaşkanımızı önderliğinde çıkmış olduğumuz bu yolda sizlerin desteğini görmek gücümüze güç katıyor. Menemen ilçemiz bugün 200 bine yaklaşan nüfusuyla İzmir’in en hızlı gelişen ve yatırıma ihtiyaç duyan ilçesidir. Tarımdan sanayiye her alanda yatımlara ihtiyaç duyuyor. İzmir’e olan hizmet ve hayalleriniz, yakinen biliyorum. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın sözünü kendimize şiar edindik. Bu yola Menemen de yeni bir atılım dönemini başlatıyoruz. Yeni yatırım kaynaklılarımızla Menemen’in ihtiyaçlarını gidereceğimiz bu yeni atılım dönemiyle menemeni hak ettiği güzelliklerle buluşturacağımıza şahsınızın huzurunda söz veriyorum” dedi.

"MENEMEN’İN KADERİNİ DEĞİŞTİRECEKLER”

Pehlivan’ın ardından kürsüye çıkan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, kısa bir konuşma yaparken şunları söyledi; “Menemen teşkilatı hakikaten gurur duyacağımız bir teşkilat. Aynı şekilde meclis grubumuz muhteşem. Biz Aydın Pehlivan’a çok güveniyoruz. Menemen’in kaderini değiştirecekler.”

“MENEMEN’İN GÜZEL ŞEYLERLE ANILMASI LAZIM”

Konuşmasına salgın sürecinde olunduğunu hatırlatarak başlayan Yıldırım, pandemi sonrasında yapılacak projelerin mesajını verdi ve “İçinde bulunduğumuz süreç pandemi süreci. Amansız bir mücadele veriyoruz. Önümüzde çok güzel günler var. Milletimiz için yapacak çok işimiz var. Bu coşkunuz ve sevginiz gücümüzü ve heyecanımızı artırıyor. Böyle bir planlana yok. Benim aklımdan hiç geçmemişti. Biz sessiz sedasız gelip başkanımıza ‘Hayırlı olsun’ diyecektik. Ama sevgi, hiçbir engel tanımıyor. Menemen’in güzel şeylerle anılması lazım. Menemenliler bunu hak ediyor. İnşallah görevi devralan Aydın Başkanımız, Menemen’in aydındık günleri için canla başla çalışacak. Ben kendisine Allah’tan muvaffakıyetler diliyorum” dedi.

“HEDEFİMİZ, İZMİR’DE YEREL HİZMETLE AK PARTİ HİZMETİNİ BULUŞTURMAK”

AK Parti 7. Olağan Kongresi’nin ardından 2023 ve 2024 hedefleri için çalışmaya başlayacaklarını ifade eden Yıldırım, şunları söyledi; “Bu arada biz de kongremizi bitirdik ve yeni döneme bismillah dedik. Yeni dönmem, 2023 ve 2024 hedeflerine ulaşmak. 2023’te liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar cumhurbaşkanı seçiyoruz. 2024’e de İzmir’de yerel seçimlerde hem ilçelerde hem İzmir Büyükşehir’de iktidar olacağız. Hedefimiz, İzmir’de yerel hizmetle AK Parti hizmetini buluşturmak olacak. Bunun yolu, Menemen’de, Kiraz’da, Bayındır’da, Bergama’da, Ödemiş’te… Bu arada Cumhur İttifak da gittikçe güçlenerek hem Türkiye genelinde hem de yerelde güçlenerek devam ediyor.”

Konuşmaların ardından makam ziyaretine geçen Yıldırım, Menemen Belediyesi'nin ardından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'ne gitti. 

Binali Yıldırım ve İzmir Milletvekilleri İKÇÜ'yü ziyaret etti

Binali Yıldırım ile İzmir Milletvekilleri Hamza Dağ, Mahmut Atilla Kaya, Ceyda Bölünmez Çankırı, Cemal Bekle ve Yaşar Kırkpınar, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesini (İKÇÜ) ziyaret ettiler. Ziyarette üniversitenin ihtiyaçları ve devam eden projeler hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bu arada Yıldırım, İzmir programı kapsamında Bakırçay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Berktaş'ı da ziyaret etti. Yıldırım burada üniversitenin anı defterini imzaladı.

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir'de temaslarda bulundu. Katmerciler Araç Üsütü Ekipman Savunma Sanayiini ziyaret eden Yıldırım'a AK Parti İzmir milletvekilleri Yaşar Kırkpınar, Mahmut Atilla Kaya ve Katmerciler Araç Üsütü Ekipman Savunma Sanayii Yönetim kurulu Başkanı İsmail Katmerci ve Katmerciler Araç Üsütü Ekipman Savunma Sanayi İcra kurulu Başkan vekili Furkan Katmerci de eşlik etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.