Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Yeni Başkan Şahin'den ilk mesaj: Uyum içinde çalışacağız

Yeni Başkan Şahin'den ilk mesaj: Uyum içinde çalışacağız

CHP MYK tarafından Bayraklı İlçe Başkanlığı’na atanan Necati Şahin, atama kararının ardından ilk kez Ege Postası’na konuştu. Şahin, ‘’İlçemizin imkanlarını herkesle paylaşacağız. Belediyemizle uyum içinde çalışacağız’’ dedi. Şahin ilçe kongresinde aday olup olmayacağına ilişkin de açıklamalarda bulundu.

  • Ege Postası
  • 13.12.2021 - 18:18

ARDA AKDENİZ/EGEPOSTASI - CHP Bayraklı’da 10 ilçe yöneticisinin istifa etmesinin ardından yönetimi düşen Pınar Susmuş’un yerine MYK tarafından İlçe Başkanı olarak atanan isim Necati Şahin oldu. Şahin'in başkanlık edeceği geçici yönetim ise Faik Coşkuner, Fatma Akçam, Recep Kazan ve Yusuf Kara'dan oluştu.

‘’İLÇEMİZİN İMKANLARINI HERKESLE PAYLAŞACAĞIZ’’

Yeni göreviyle ilgili ilk kez Ege Postası’na açıklamalarda bulunan Şahin, ''Biz herkesin seçme ve seçilme hakkına son derece saygılıyız. Bütün arkadaşlarımızla olabildiğince yakın olacağız. İlçemizin imkanlarını herkesle paylaşacağız. Belediyemizle uyum içinde çalışacağız. Bize bu görevi uygun gören, tevdi eden Belediye Başkanımız Serdar Sandal Bey’e ve İl Başkanımız Deniz Yücel’e çok teşekkür ederim’’ ifadelerini kullandı.

KONGREDE ADAY OLACAK MI?

İlçeyi kongreye götürecek olan Şahin, kongrede aday olup olmayacağına ilişkin soruya ise  ‘’Bununla ilgili önümüzdeki günlerde ancak bir şey yapabilirim. Eğer o konuda bir karar verirsek bir basın açıklamasıyla duyuracağım’’ yanıtını verdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.