Dolar 32,3646
%0.15
Euro 34,9515
%-0.32
Altın 2.325,130
%0.2
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Uçak’ tartışmalarına CHP’li Yücel de dahil oldu: Önce 128 milyar doların hesabını verin

‘Uçak’ tartışmalarına CHP’li Yücel de dahil oldu: Önce 128 milyar doların hesabını verin

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ arasındaki ‘uçak’ polemiğine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de dahil oldu. İl Başkanı Yücel yaptığı açıklamada 15 Temmuz ve Beşiktaş Şehitleri için toplanan yardımların hatırlatarak iktidar tarafından toplanan paraların hesabını sordu.

  • Ege Postası
  • 05.08.2021 - 17:24

EGEPOSTASI- AK Partili Dağ, Başkan Soyer’in Türk Hava Kurumu’nun hangarındaki uçaklardan birini kiralama önerisinin ardından 2019 yılındaki İzmir yangının ardından ‘Orman İzmir’ kampanyası kapsamında toplanan paraları hatırlatarak, “İzmir’deki yangından sonra da İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı, İzmir’de ben yangın uçağı alacağım, diyerek para topladı, üzerinden 2 yıl geçti ama ortada uçak yok. Para da toplandı, paralar nerede” demişti.

Dağ’ın iddialarının “bilinçli şaibe yaratmak çabası olduğunu” savunan Başkan Soyer ise toplanan paralara ilişkin İzmir Valiliği’nden izin alınarak düzenlenen kampanyada toplanan paraların nerelere harcandığın kalem kalem açıklamıştı. 

CHP'Lİ YÜCEL DE DAHİL OLDU

Öte yandan; Başkan Soyer ile AK Partili Dağ arasındaki ‘uçak’ polemiğine CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel de dahil oldu.

Başkan Yücel, sosyal medya hesabından açıklama yaparak Hazine’de olması gereken ancak akıbeti bilinmeyen 128 milyar doları hatırlattı.

Başkan Yücel paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Tunç Soyer toplanan yardımların nerelere harcandığını kalem kalem anlatmış. Peki siz buharlaştırdığınız 128 milyar doların, 15 Temmuz ve Beşiktaş Şehitleri için toplanan yardımların, “biz bize yeteriz Türkiye” diye millete yolladığınız İBAN’ın hesabını vermeyi düşünüyor musunuz?”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.