Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı'da Millet İttifakı üyelerinden asılsız haberlere kınama

Torbalı'da Millet İttifakı üyelerinden asılsız haberlere kınama

Torbalı Belediyesi Millet İttifakı Meclis Üyeleri, son günlerde basında ve sosyal medyada Torbalı Belediyesi Meclis Üyesi Savaş Benli’nin Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri tarafından darp edildiği yönündeki çıkan asılsız habere karşı kınama mesajı yayınladı.

  • Ege Postası
  • 04.11.2021 - 12:34

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin ve Torbalı Belediyesi Millet İttifakı Meclis Üyeleri son günlerde gerek basın yoluyla gerekse sosyal medyada yer alan Torbalı Belediyesi Meclis Üyesi Savaş Benli’nin Cumhuriyet Halk Partisi üyeleri tarafından darp edildiği yönündeki çıkan asılsız habere karşı kınama mesajı yayınladı. Yaşanan olayın gerçeği yansıtmadığı ifade edilirken, bu haberlerin belli kurum ve kişiler tarafından kasıtlı bir şekilde yapıldığı vurgulandı.  Yapılan açıklamada aslı olmayan haberi yapanlara ve yayanlara karşı suç duyurusunda da bulunulacağı ifade edildi.

KINAMA MESAJI

Torbalı Belediyesi Millet İttifakı Meclis Üyelerinin katılımıyla yapılan kınama açıklamasında “Basın ve sosyal medya mecralarında meclis üyemiz Savaş Benli’ye belirli çevrelerce bilinçli ve kasıtlı olarak yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Partililerimiz ve meclis üyemiz arasında hiçbir münakaşa ve tartışma yaşanmamıştır. Basında yer alan tüm haberler tamamen asılsızdır. Bu asılsız haberlerle yapılmak istenen partimizi itibarsızlaştırmaya çalışmaktır. Dedikodular üzerinden yürütülen çirkin siyasi politikalara karşı Millet İttifakı Meclis Üyeleri olarak kınıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.