Dolar 32,4883
%0.13
Euro 34,8228
%0.29
Altın 2.489,920
%1.12
Bist-100 9.535,00
%0.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Torbalı AK Parti İlçe Başkanı belli oldu

Torbalı AK Parti İlçe Başkanı belli oldu

Geçtiğimiz Günlerde Torbalı AK Parti İlçe Başkanlığından istifa eden Selman Günaydın’ın yerine atanan isim belli oldu.

  • Ege Postası
  • 30.12.2022 - 14:45

EGEPOSTASI- Torbalı AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın geçiğimiz günlerde başkanlık görevinden istifa etmişti. İstifa üzerine yapılan istişareler sonucu Günaydın’ın yerine atanan isim Metin Yüğrük oldu. 

AK Parti İzmir İl Teşkilat Başkanı Nail Kocabaş sosyal medya hesabınden yaptığı açıklamada, ‘’Torbalı ilçe Başkanlığımıza atanan Metin Yüğrük Başkanımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Hizmetlerini başarıyla sürdüren Selman Günaydın’a bugüne kadarki emeklerinden ötürü teşekkür ederiz’’ dedi. 

DEVİR-TESLİM YAPILDI

Yüğrük’ten önemli mesajlar
 
AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı’nda Selman Günaydın’dan boşalan ilçe başkanlığı koltuğuna Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Metin Yüğrük atandı. Parti binasında gerçekleşen devir teslim törenine ilçe yönetimi tam kadro katılırken, partili vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.
 
AK Parti İzmir il Başkanlığı’nda mazbatasını alan Yüğrük, görevine resmen başladı. AK Parti Torbalı İlçe binasında gerçekleşen devir teslim töreni ile görevine başlayan Metin Yüğrük önemli mesajlar verdi. Düzenlenen törene İlçe Yönetimi tam kadro katılırken, partili vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdiler.
 

GÜNAYDIN: PARTİ ÇALIŞMALARINA AKTİF KATILACAĞIM
 
Metin Yüğrük’e görevinde başarılar dileyen Önceki Dönem AK Parti İlçe Başkanı Selman Günaydın, “Metin Yüğrük abimiz partimizde uzun yıllardan beridir aktif görev yapıyordu. Bizim dönemimizde de Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İlçe başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirdi. Görevden ayrılmamla beraber ilçe yönetimimiz ve parti tabanımızla yaptığımız istişare sonucu sayın Metin Yüğrük ismi üzerinde bir uzlaşı sağladık. Parti çalışmalarımıza Teşkilat olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz. Ben de ihtiyaç duyulan noktada üzerime düşen görevi layıkıyla yerine getirmeye devam edeceğim. İlçe Başkanımız sayın Metin Yüğrük’e bu vesile ile bir kez daha başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
 
YÜĞRÜK:  YOLA DEVAM EDİYORUZ
 
Günaydın’a teşekkür eden AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Metin Yüğrük, “Öncelikle şahsımı bu onurlu göreve layık gören başta AK Parti Genel Merkez’imiz olmak üzere İl Başkanımız sayın Kerem Ali Sürekli’ye, İlçe Yönetim Kurulu üyelerimize, Selman Günaydın başkanımıza, parti tabanımıza ve bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen bölge milletvekilimiz Mahmut Atilla Kaya’ya teşekkür ediyorum. AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi.

YÜĞRÜK: “HEDEFİMİZ DEĞİŞMEDİ”
 
AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı olarak hedefimiz değişmedi diyen çiçeği burnunda İlçe Başkanı Metin Yüğrük, “Biz yola çıkarken vatandaşlarımıza bir söz vermiştik. Allah’ın izniyle önce 2023’te Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı rekor bir oy oranı ile yeniden seçeceğiz, ardından 2024 yerel seçimlerinde birinci parti olarak Torbalı’da belediyemizi geri alacağız. Hükümet yatırımlarımızla Torbalı’nın asırlık sorunlarına çözüm üretirken, yerel hizmetlerimizle de Torbalı’yı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.
 
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ
 
Yüğrük, “AK davaya inanmış tüm gönül dostlarımızın içi ferah olsun. Bizler nasıl ki daha önceki tüm genel seçimlerde birinci parti olduysak, 2014 seçimlerinde belediyeyi nasıl aldıysak, 2023 ve 2024 seçimlerinde de yine birinci parti olacağız. Torbalı’da yeniden genel ve yerel iktidarı buluşturacağız. 4 yıldır hizmetsizliğe mahkum edilen Torbalı’mızı yeniden AK hizmetlerle donatacağız. Bunu da Torbalılı hemşehrilerimizle beraber, birlik, dirlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Partimizde, teşkilatımızda, bizlerin de üzerinde büyük emeği olan Selman Günaydın başkanımızın bilgi, birikim ve tecrübelerinden her zaman yararlanacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.