Dolar 32,5324
%0.14
Euro 34,9309
%-0.12
Altın 2.440,160
%0.16
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli’den Yücel’in ‘hizmet’ eleştirilerine yanıt: Kronikleşmiş sorunların altında kaldıkça…

Sürekli’den Yücel’in ‘hizmet’ eleştirilerine yanıt: Kronikleşmiş sorunların altında kaldıkça…

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in İl Danışma Kurulu’nda yaptığı eleştirilere yanıt verdi. Sosyal medya hesabından açıklamada İzmir’in kronikleşmiş sorunlarının hala çözülemediğine dikkat çeken Başkan Sürekli, “pembe bir tablo” çizildiğini belirtti ve “Asıl gaflet; bunları görmüyor olmak, kabullenmemek! Kronikleşmiş sorunların altında kaldıkça tek ortaya koydukları lafügüzaf” dedi.

  • Ege Postası
  • 10.10.2021 - 14:16

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Danışma Kurulu, 2 yılın ardından bugün gerçekleştiriliyor. Kurulun açılış konuşmasını yapan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, konuşmasında iktidar mesajı verirken iktidarı da sert bir dille eleştiri yağmuruna tutmuş ve “ CHP’li belediyeler her türlü engellemelere rağmen, her türlü karalamaya rağmen halkın sorunlarına çözüm üretiyorlar. Sen uzayda mı yaşıyorsun? İzmir Büyükşehir Belediyesi yangınlara rağmen, sel felaketine rağmen, pandemiye rağmen, depreme rağmen tüm yatırımlarına  projelerine devam ediyor. Daha yeni Bayındır’da süt işleme tesisinin temeli atıldı. AKP iktidarı zor anında, dar anında vatandaşa İBAN numarası gönderip para isterken, Narlıdere metrosunun yapımı hiçbir aksama olmadan devam ediyor” demişti.

AK PARTİ’DEN YANIT GECİKMEDİ

Öte yandan; yapılan eleştirilere AK Parti kanadından ilk yanıt AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den geldi. Sosyal medya hesabından açıklamada İzmir’in kronikleşmiş sorunlarının hala çözülemediğine dikkat çeken Başkan Sürekli, “pembe bir tablo” çizildiğini söyledi.

Başkan Sürekli yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Lafla peynir gemisi yürümüyor! İzmir’in sorunu olmadığını öne sürerek bu yöndeki eleştirilere gaflet demişler! Peki her gün sokaklarda bir dokunup bin ah işittiğimiz yüz binlerce İzmirli de mi gafil? Onlar da mı uzayda yaşıyor da yaptıkları hizmetten bihaber!? Çizdikleri pembe tablo; komaya giren trafiği, iç sızlatan alt yapıyı, korkutan içme suyunu, burun direğini kıran kötü kokuyu maalesef ortadan kaldırmıyor. Asıl gaflet; bunları görmüyor olmak, kabullenmemek! Kronikleşmiş sorunların altında kaldıkça tek ortaya koydukları lafügüzaf!”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.