Dolar 32,5691
%0.29
Euro 34,6484
%-0.24
Altın 2.508,020
%0.95
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den Selçuk'ta 'altyapı' mesajı: Günah keçisi aranmasına izin vermeyiz

Sürekli'den Selçuk'ta 'altyapı' mesajı: Günah keçisi aranmasına izin vermeyiz

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Selçuk'taki iftar buluşmasında Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel ile İZBETON arasındaki 'altyapı' konulu sosyal medya paylaşımlarına değinerek, "Aralarındaki alışveriş bizi ilgilendirmez. Ama ilçe halkını ilgilendirir. Çünkü ilçenin sokakları, yolları dökülüyor. Günah keçisi arama noktasına geldiler ki, buna izin vermeyiz" dedi. Selçuk, Balçova, Güzelbahçe Ramazan buluşmalarının ardından Narlıdere’de Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi sağlık çalışanlarıyla sahur yapan Başkan Sürekli, Geride kalan salgın sürecinde aslan payının sağlık çalışanlarına ait olduğunu belirterek, “Pandemiyle mücadelemiz, sayenizde başarıya ulaştı, örnek oldu. Doktorundan yardımcı personele kadar gurur tablomuz oldunuz. Yardımcı personel ile ilgili düzenleme yapıldı. Diğer talepleriniz ile ilgili de değerlendirmeler yapılacak ve somut adımlar atılacak.” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 28.04.2022 - 09:44

Gittiği ilçelerde şehit ailelerini unutmayan ve onlarla zaman geçiren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Selçuk’ta katıldığı sokak iftarında muhtarlar ve vatandaşlarla sohbet etti. CHP’li Belediyelerin ilçedeki alt yapı çalışmalarına ilişkin gündemi de değerlendiren Sürekli; beklenen doğal gaz çalışmalarının iki ay içinde başlayacağını söyledi.

"İller Bankası’nın desteği büyük ama…"

Başkan Sürekli, iftarını, Selçuk önceki dönem İlçe Başkanı Osman Başterzi’nin ev sahibi olduğu iftarda, vatandaşlarla birlikte yaptı. 1994 yılında Kars’ın Kağızman ilçesindeki iç güvenlik operasyonunda teröristlerle girdiği çatışmada Şehit olan P. Er Fikri Üyücü’nün baba ocağını ziyaret eden Sürekli, daha sonra ilçe meydanında muhtarlar ve vatandaşlarla buluştu. Gökçealan Mahallesi Muhtarı Nazmi Tabak, On Dört Mayıs Mahallesi Muhtarı Mehmet Ören, İsa Bey Mahallesi Muhtarı Ömer Görgülü ve Çamlık Mahallesi Muhtarı Talat Ünlü de buluşmaya katıldı.

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli burada şöyle konuştu; “Selçuk’ta da bir emanetimiz var ve mutlaka geri alacağız. Son günlerde; Büyükşehir ve Selçuk Belediyeleri alt yapı çalışmalarının eksikliği ve yolların halen köstebek yuvası gibi olması eleştirileri üzerine açıklamalar yaptılar. Selçuk Belediye Başkanı ile İZBETON arasında sosyal medyada paylaşımlar oldu. Aralarındaki alışveriş bizi ilgilendirmez. Ama ilçe halkını ilgilendirir. Çünkü ilçenin sokakları, yolları dökülüyor. Günah keçisi arama noktasına geldiler ki, buna izin vermeyiz. İller Bankası; yol yapımı için Selçuk Belediyesi’ne 6.5 Milyon TL kredi verdi. Ama, sokakta tam karşılığı yok. İhaleyi yapan belediye, sorunu çözmesi gereken yine belediye. İller Bankası’nın desteği büyük, kaynakları var ama ortada iş yok. O yüzden kimse kimseyi kandırmasın, kafa karıştırmasın, herkes sorumluluğunu yerine getirsin.”

"Kendi aşısını üreten 9 ülkeden biriyiz"

Balçova teşkilatı ile İnciraltı Muhtarı Ali Osman Güler ve mahalle sakinleri ile sahur öncesi buluşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Güzelbahçe Atatürk Mahallesi’ndeki sokak sahuruna da katıldı. Daha sonra Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi sağlık çalışanlarıyla da sahur yaparak, görevi başındaki personel ve hastaları da ziyaret ederek bayramlaştı. Sürekli; burada yaptığı konuşmalarda şunları söyledi; “Pandemi, dünyayı derinden sarstı, dengeler alt üst oldu. Yaşanan ikinci üçüncü dalga İtalya, ABD, İngiltere, hatta Almanya gibi pek çok gelişmiş ülkeyi ezdi geçti. Ama biz devletimizin yoğun gayreti; bilim insanlarımızın, sağlık çalışanlarımızın ve milletimizin büyük fedakârlıkları ile yıkılmadık. Üstelik bu süreçte, 161 ülkeye ve 12 uluslararası kuruluşa tıbbi yardımda bulunduk. Bugün dünyada kendi aşısını üreten 9 ülkeden biriyiz. Yerli tanı kiti, solunum cihazı, ilaç ve aşımızı başarıyla üretiyoruz.  Bu başarıda, 1 Milyon 300 bin kişilik sağlık ordumuzun payı büyük. Aslan payı sizin… Tüm sağlık çalışanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Başarılar diliyorum. Her zaman yanınızdayız. Şimdiden bayramınızı kutluyorum. İnanılmaz meşakkatli bir iş yapıyorsunuz; Allah kolaylıklar versin…” 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.