Dolar 32,4936
%0.25
Euro 34,5604
%0.19
Altın 2.502,140
%0.76
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den Mizah Festivali'ne tepki: ‘Hakaretin ve ihanetin’ sanatı olmaz!

Sürekli'den Mizah Festivali'ne tepki: ‘Hakaretin ve ihanetin’ sanatı olmaz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği, 16 Aralık’ta başlaması planlanan İzmir Mizah Festivali’ne bir tepki de AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den tepki geldi. Sürekli, "İzmir’in değerlerini hiçe sayan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i şiddetle kınıyoruz." dedi.

  • Ege Postası
  • 14.12.2020 - 15:40

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği ve bu yıl ilk kez uluslararası boyutta yapılacak İzmir Mizah Festivali, 16 Aralık çevrimiçi olarak yayınlanacak. On gün sürecek ve her akşam aynı saatte yayına girecek festival etkinliklerine sanat dünyasından birçok isim katılacak. 

Büyükşehir Belediyesi festival için hazırlıklarını sürdürürken, festivale yönelik tepkiler de dile getirilmeye başlandı.

İlk olarak MHP İzmir Milletvekili Prof. Dr. Hasan Kalyoncu, gerçekleştirilmesi planlanan İzmir Mizah Festivali programını ve katılımcıları sert bir dille eleştirmişti. 

Festivale bir tepki de AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den geldi.

Sosyal medyadan açıklama yapan Sürekli, eleştirilerinde şu ifadelere yer verdi; 

"Mizaha evet; ama ‘hakaretin ve ihanetin’ sanatı olmaz! Türkiye ve İslam düşmanı karikatüristleri İzmirliler’le buluşturmaya soyunan ve yine milletimizin kırmızı çizgilerini, İzmir’in değerlerini hiçe sayan CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i şiddetle kınıyoruz."

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.