Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sürekli'den kaldırılan afişler üzerinden CHP'ye sert tepki:  Oklarını yine milli iradeye çevirdiler

Sürekli'den kaldırılan afişler üzerinden CHP'ye sert tepki: Oklarını yine milli iradeye çevirdiler

İzmir'in Selçuk ilçesinde AK Parti ilçe teşkilatı ile belediye arasında yaşanan 'Love Erdoğan' tartışmalarına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de dahil oldu. AK Partili Sürekli, CHP'li Selçuk Belediyesi'nin "kamusal alana izinsiz" konulduğu gerekçe gösterilerek kaldırttığı afişler üzerinden CHP'ye sert eleştirilerde bulundu. Sürekli, "Eğer Milli irade ve egemenliğe inansalardı;bugün Selçuk’ta Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi hedef alanlara karşı oluşan iradeyi yıkmaya çalışmazlardı, oklarını yine milli iradeye çevirmezlerdi!" dedi.

  • Ege Postası
  • 19.03.2021 - 15:23

EGEPOSTASI-  İzmir'in Selçuk ilçesinde geçtiğimiz günlerde AK Parti ilçe teşkilatı ile belediye arasında 'Love Erdoğan' gerginliği yaşanmıştı. 

Amerika'nın en ünlü meydanlarından Times Meydanı'nda yer alan 'Stop Erdoğan' reklamlarına karşılık, AK Parti Selçuk İlçe Teşkilatı tarafından, ilçenin muhtelif yerlerine konulan 'Love Erdoğan' görsellerini iki kez kaldırtan Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel'e bir tepki de AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den geldi.

Sürekli, Selçuk Belediyesi'nin 'Love Erdoğan' afişlerini kaldırması üzerinden CHP'ye yönelik sert eleştirilerde bulundu.

Sürekli sosyal medyadan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Hukukun, insan haklarının esamesi okunmayan, en küçük muhalefetin sindirilip sürgün edildiği o dönemin iktidarı tek başına kendileriydi! Başta Menderes olmak üzere; birçok siyasi lider CHP tahakkümünden nasibini almıştır ve bugün de yaptıkları aynı şeydir! Eğer Milli irade ve egemenliğe inansalardı;bugün Selçuk’ta Cumhurbaşkanımızı ve ülkemizi hedef alanlara karşı oluşan iradeyi yıkmaya çalışmazlardı, oklarını yine milli iradeye çevirmezlerdi! Bu hadsiz ve kasıtlı çıkışlarına en çarpıcı yanıtı yine milletten alacaklardır!"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.