Dolar 32,5587
%0.06
Euro 34,9888
%0.46
Altın 2.420,060
%-0.13
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer’in kruvaziyer paylaşımına AK Partili Kaya’dan tepki: Hiçbir katkısı olmamış

Soyer’in kruvaziyer paylaşımına AK Partili Kaya’dan tepki: Hiçbir katkısı olmamış

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İspanya'nın Malaga kentinde katıldığı Seatrade Cruise Med 2022’nin ardından kruvaziyer turizmine ilişkin paylaşımda kullandığı ifadelere, AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan tepki geldi. Kaya sosyal medyadan yaptığı açıklamada “CHP'li Soyer'in yeni bir yalanını sobeliyoruz. Soyer'in bahsettiği, Seatrade Cruise Med'e kayıtlı İzmir'de hiçbir liman yoktur. 2023'e kadar İzmir'e gelecek 31 gemiye ilişkin Soyer'in hiçbir katkısı olmamış, gemilerin geleceğini basından öğrenmiştir” ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 20.09.2022 - 12:42

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in İzmir turizmini geliştirmek için sıklıkla vurguladığı kruvaziyer turizmi bir kez daha gündeme geldi. 

Başkan Tunç Soyer’in İspanya'nın Malaga kentinde katıldığı Seatrade Cruise Med 2022’nin ardından kruvaziyer turizmine ilişkin paylaşımıyla birlikte kentte tartışma başladı.

Başkan Soyer paylaşımında fuarda kruvaziyer turizmi için bazı işbirliklerine imza attıklarını belirtmiş ve “Kruvaziyer Turizmi iddiamızı büyütüyoruz. Seatrade Cruise Med 2022'de, sektörün önde gelen yöneticileriyle, kentimizde daha çok turist ağırlamak üzere işbirliği yaptık. İzmir'imiz hem turizmi hem de kent ekonomimizi güçlendiren etkinliklerin tek adresi olacak” demişti.

KAYA’DAN YALANLAMA

Öte yandan; Soyer’in paylaşımının ardından AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Soyer’e tepki gösterdi.

Kaya, sosyal medyadan yaptığı açıklamada İzmir’e gelen kruvaziyer gemilerinde Başkan Soyer’in katkısı olmadığını ileri sürerek ve şunları söyledi;

"CHP'li Soyer'in yeni bir yalanını sobeliyoruz. Soyer'in bahsettiği, Seatrade Cruise Med'e kayıtlı İzmir'de hiçbir liman yoktur. 2023'e kadar İzmir'e gelecek 31 gemiye ilişkin Soyer'in hiçbir katkısı olmamış, gemilerin geleceğini basından öğrenmiştir. Soyer'i yalan dünyasında bırakalım ve gerçeği paylaşalım. Kruvaziyer turizmin artması hedefiyle, İzmir Valiliği'nin koordinasyonunda 5 kurum bir araya gelmiş, İzmir'de bir limanın Seatrade Cruise Med'e üye olması ve fuarın İzmir'de yapılabilmesi için çalışma başlatılmıştır."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.