Dolar 32,5137
%-0.08
Euro 34,9473
%0.34
Altın 2.435,870
%0.52
Bist-100 9.794,00
%0.74

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer’in ‘iktidar’ paylaşımına AK Partili Sürekli’den ‘facia’lı yanıt

Soyer’in ‘iktidar’ paylaşımına AK Partili Sürekli’den ‘facia’lı yanıt

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in Gaziantep’te gerçekleştirilen CHP’nin 'Belediye Başkanları Çalıştayı'nın ardından yaptığı ““Siz bizi bir de iktidarken görün” paylaşımına AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den “facialı” eleştiri geldi. İzmir’in sorunlarını hatırlatan Sürekli, “! Ülkenin böyle bir faciayı tecrübe etmek isteyeceğini hiç sanmıyorum” dedi.

  • Ege Postası
  • 21.06.2021 - 11:41

EGEPOSTASI- Cumhuriyet Halk Partisi(CHP), 18-19-20 Haziran 2021'de Gaziantep'te Türkiye genelindeki belediye başkanlarının katılımıyla düzenlenen 'Belediye Başkanları Çalıştayı'na katıldılar. 

Çalıştayın ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından çalıştaya ilişkin bir paylaşım yaparak, “Siz bizi bir de iktidarken görün. 200’ü aşkın belediye başkanımızla ülke gündemini, yerel kalkınmayı ve ortak hedeflerimizi konuştuk. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na ve misafirperver Gaziantep halkına teşekkürlerimi sunuyorum” demişti.

Başkan Soyer’in paylaşımına ilk cevap ise AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli’den geldi. İl Başkanı Sürekli, İzmir’in çözüme kavuşmamış sorunların hatırlattı ve CHP iktidarını “facia” olarak tanımladı. 

Sürekli, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı; “İki yıllık yerel iktidarında körfez kokusuna, içme suyu kokusunu ekleyen, trafiği çileye çeviren Soyer, " Bizi bir de iktidardayken görün." demiş! Ülkenin böyle bir faciayı tecrübe etmek isteyeceğini hiç sanmıyorum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.