Dolar 32,5946
%0.37
Euro 34,7901
%0.17
Altın 2.495,120
%0.43
Bist-100 9.444,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer’in ‘dönüşüm’ paylaşımına Kaya’dan ‘sobeli’ tepki: Kaplumbağa hızıyla…

Soyer’in ‘dönüşüm’ paylaşımına Kaya’dan ‘sobeli’ tepki: Kaplumbağa hızıyla…

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dün temel atma töreni gerçekleştirilen Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı birinci etabına ilişkin paylaşımına tepki gösterdi. Alanın sadece yüzde 3’ü için temel atıldığının altını çizen Kaya, “Yalanları ışık hızıyla, işleri kaplumbağa hızıyla” dedi.

  • Ege Postası
  • 26.09.2022 - 11:54

EGEPOSTASI- İzmir’de kentsle dönüşüm konusunda en çok tartışılan alanlardan olan Gaziemir’deki Aktepe-Emrez Kentsel Dönüşüm Alanı birinci etap temel atma töreni dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirildi.

Temel atma töreninin ardından kentte yeni bir tartışmanın kapıları da açıldı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dün gerçekleştirilen temel atma törenine ilişkin soyal medya hesabından “Gaziemir'in dönüşümü başladı. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla Gaziemir Kentsel Dönüşüm Alanı'nın birinci etap temel atma törenini gerçekleştirdik. İzmirli'yi hak ettiği, güvenli ve sağlıklı konutlara kavuşturacağız” ifadeleriyle paylaşım yaparken Soyer’e AK Parti kanadından ilk tepki ise AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan geldi.

Kaya, Soyer’e verdiği yanıtta Soyer’in İzmirlileri yanlış bilgilendirdiğini ifade etti ve “Haftaya, yeni bir CHP'li Soyer yalanını sobelemekle başlıyoruz. Gaziemir'de vatandaşlarımızı 15 yıl beklettikten sonra, bölgenin sadece yüzde 3'lük bir kısmı için temel attılar. Yalanları ışık hızıyla, işleri kaplumbağa hızıyla” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.