Dolar 32,5873
%0.35
Euro 34,8529
%0.35
Altın 2.495,360
%0.44
Bist-100 9.660,00
%1.42

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer’in dava açtığı Yeni Asır’a, İl Başkanı teşekkür etmişti! Yeni Asır'ın Millet İttifakı'na karşı referansı Aslanoğlu

Soyer’in dava açtığı Yeni Asır’a, İl Başkanı teşekkür etmişti! Yeni Asır'ın Millet İttifakı'na karşı referansı Aslanoğlu

Atandıktan sonra düzenlediği ilk basın toplantısında iktidara yakınlığıyla bilinen Yeni Asır gazetesine teşekkür eden CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’na partililer tepki gösterirken, Yeni Asır'dan Erhan Gülenç bugünkü köşe yazısında “Siyasette gündemi Yeni Asır belirliyor” başlığıyla referans olarak kendisine teşekkür eden CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nu gösterdi.

  • Ege Postası
  • 23.01.2023 - 13:11

EGEPOSTASI- HABER MERKEZİ- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kendisi hakkında yapılan haberler nedeniyle Yeni Asır gazetesine dava açarken, Şenaol Aslanoğlu'nun CHP İzmir İl Başkanı olarak atanmasının hemen ardından yaptığı ilk basın toplantısında gazeteye teşekkür etmişti.

Aslanoğlu’nun Yeni Asır ile ilgili söyledikleri karşılıksız kalmadı, Yeni Asır’dan da karşılık olarak teşekkür jesti gelmişti.

ERHAN GÜLENÇ’İN BUGÜN KALEME ALDIĞI KÖŞE YAZISI

Öte yandan Yeni Asır Gazetesi Haber Müdürü Erhan Gülenç kaleme aldığı köşe yazısında hem CHP’li hem de Millet İttifakı'na mensup olan diğer partilerin yöneticilerinin Yeni Asır ile ilgili sert eleştirilerine dikkat çekerek CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun, Yeni Asır için söylediği sözleri referans gösterdi. 

Erhan Gülenç’in kaleme aldığı o yazının bir bölümü;

İMAMOĞLU 'YENİ ASIR' DEDİ

İstanbul'da iki hafta önce bir basın toplantısı düzenleyen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, terör iltisaklı personel istihdam etmelerini savunurken İzmir Büyükşehir Belediyesi'ndeki benzer tehlikeli yapılaşmayı deşifre eden Yeni Asır'a çattı. İmamoğlu, İzmir'deki bu tehlikeli yapılanmayla ilgili haberimizden örnek verirken Yeni Asır'ın ismini vererek "Kime hizmet ettiği belli" diye konuştu.

YENİ İL BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR

Bu arada CHP'de milletvekili adaylığı için görevinden istifa eden İzmir İl eski Başkanı Deniz Yücel de, giderayak çıktığı bir TV programında kendisi ve döneminde CHP İzmir'de yaşananları tüm gerçekliğiyle aktaran Yeni Asır'ı hakarete varan cümlelerle hedef almaya kalkıştı. Ardından göreve gelen CHP'nin yeni İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ise, düzenlediği ilk basın toplantısında kendisiyle ilgili haber yapan Yeni Asır'a, söylediklerinin tamamını eksiksiz aktardığı gerekçesiyle teşekkür etti.

İYİ PARTİ KONGRESİNDE YENİ ASIR

Yeni Asır, İyi Parti'deki kongre sürecinde TBMM Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu ile Genel Başkan Danışmanı Ömer Karakaş, İzmir Milletvekili Aytun Çıray ve görevi bırakan Hüsmen Kırkpınar arasında perde arkasında yaşanan çekişmeyi de okuyucularına aktaran neredeyse tek yayın organı oldu.

Tabii yazdığımız gerçekler doğal olarak bazılarının hoşuna gitmedi.

Dünkü il kongresinde konuşan Dervişoğlu, konuşmasına "Yeni Asır burada mı?" diyerek başladı ve perde arkasındaki büyük kapışmayı haberleştiren Yeni Asır'ı "Aramızda kavga yok" diyerek yalanlamaya çalıştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.