Dolar 32,5863
%0.34
Euro 34,7861
%0.16
Altın 2.509,270
%1
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer ile Yücel bu kez CHP'li başkanlarla toplanıyor

Soyer ile Yücel bu kez CHP'li başkanlarla toplanıyor

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bugün CHP'li ilçe belediye başkanlarıyla bir araya gelecek. Saat 16.00'da CHP İzmir İl Başkanlığı binasında yapılacak zirvede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Pazar günü Balıkesir'de düzenleyeceği mitingin yanı sıra gündemdeki gelişmelerin konuşulacağı, belediye başkanlarının istek ve taleplerinin de dinleneceği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 21.07.2022 - 21:21

EGEPOSTASI – CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer bu hafta içinde ikinci kez bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz Salı günü Soyer, Yücel ve il yönetimi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde bir araya gelmişlerdi. 

Soyer ve Yücel’in ikinci toplantısı ise CHP’li ilçe belediye başkanlarıyla bugün saat 16.00’da gerçekleştirilecek. 

CHP İzmir İl Başkanlığı binasında yapılacak toplantıda gündemdeki gelişmelerin değerlendirileceği ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Pazar günü gerçekleştireceği Balıkesir mitinginin konuşulacağı öğrenildi. Toplantıda ayrıca belediye başkanlarının istek ve taleplerinin dinleneceği ve bu doğrultuda bir yol haritasının çizileceği ifade edildi.

Öte yandan Kılıçdaroğlu’nun Pazar günkü Balıkesir mitingine CHP İzmir il ve ilçe örgütlerinin de tam kadro çıkarma yapması bekleniyor. İl Başkanlığı’nın mitinge İzmir’den katılımın yoğun olması için harekete geçtiği, bu kapsamda ilçelerden otobüslerin kaldırılacağı belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.