Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Soyer'i hedef almıştı: CHP'li Yücel'den AK Partili Dağ'a jet yanıt

Soyer'i hedef almıştı: CHP'li Yücel'den AK Partili Dağ'a jet yanıt

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e seçim vaatleri üzerinden yönelttiği eleştirilere yanıt verdi. Yücel, "Aynaya baksaydı eğer, memleketi ve milleti içine soktukları yokluğu, yokluk arttıkça zenginleşen yandaşlarını, basiretsiz iktidarlarının ellerinden kayıp gittiği gerçeğinin üstünü, Tunç Soyer’e sataşarak örtemeyeceklerini görecekti" ifadelerini kullandı.

  • Ege Postası
  • 01.04.2022 - 13:52

EGEPOSTASI – CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i eleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ’a sert tepki gösterdi.

Yücel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Uçuracağız deyip batırdıkları ekonomimizin haline, eşe dosta yandaşa ihalesiz peşkeş çekilen, astarı yüzünden pahalı projelere gelen eleştirilere karşı, her defasında dış güçleri ve pandemiyi bahane ederek söze başlayan “AK”lıevvellerden birisi, aynalara küsmüş.

Aynaya baksaydı eğer, memleketi ve milleti içine soktukları yokluğu, yokluk arttıkça zenginleşen yandaşlarını,basiretsiz iktidarlarının ellerinden kayıp gittiği gerçeğinin üstünü, Tunç Soyer’e sataşarak örtemeyeceklerini görecekti. 

Kendinizden eminseniz,hodri meydan. Hemen seçim!”

NE OLMUŞTU?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 3 yıllık dönemini sosyal medya hesabından videolu bir paylaşımla eleştirmişti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 2019 Yerel Seçimleri için sunduğu vaatleri yerine getiremediğini öne süren Dağ, Yakınlara aktarılan kaynaklar, daha yüksek teklife verilen ihaleler... Sonuç: Taş üstüne taş konulmamış, ulaşımı zor, yönetilemeyen bir İzmir. İzmir'imizi hak etmediği, yıllardır içine hapsedildiği bu döngüden ancak AK belediyecilik kurtarabilir” demişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.