Dolar 32,4908
%-0.15
Euro 34,9264
%0.28
Altın 2.436,000
%0.53
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Skandal paylaşım’ görevden etti

‘Skandal paylaşım’ görevden etti

CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın yarı çıplak kadın görseli ile yaptığı “skandal” paylaşım bugün olağanüstü toplanan CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nda ele alındı. Toplantıda, Şenoyar görevden alınırken, kararın oy çokluğuyla alındığı belirtildi.

  • Ege Postası
  • 11.10.2021 - 15:54

EGEPOSTASI- CHP İzmir İl Yönetim Kurulu bugün olağanüstü toplantısını gerçekleştirdi. İl Başkanlığı’nda saat 15.00’te başlayan toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

Dün gerçekleştirilen İl Danışma Kurulu’nun ve 8-9 Ekim tarihlerinde 30 milletvekiliyle İzmir'in 8 ilçesinde gerçekleştirilen saha çalışmasının değerlendirmesinin yapıldığı toplantının ana gündem maddesi ise geçtiğimiz günlerde CHP Tire İlçe Başkanı Hakan Şenoyar’ın yarı çıplak kadın görseli ile yaptığı “skandal” paylaşımı oldu.

Yönetim oy çokluğuyla Şenoyar’ı görevden aldı.. Ayrıca Şenoyar hakkında disiplin süreci başlatıldı.

Şenoyar ve yönetiminin görevden alınmasının ardından geçici bir ilçe yönetiminin kurulacağı, tüzük gereği 30 gün içerisinde seçim yapılarak yeni yönetimin oluşturulacağı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Şenoyar, geçtiğimiz Cuma günü ilçede kurulmak istenen mermer ocağına dikkat çekmek için yarı çıplak bir kadın görseliyle sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı.

Şenoyar paylaşımında, “Dikkatinizi çektiğime göre..! Değerli Tireli hemşehrilerim. Tire’nin Akciğerlerine toz, toprak ve silisyum içerikli maden ocağı yapılsın mı.?” ifadelerini kullanmıştı.

Şenoyar’ın paylaşımın ardından CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke ve İl Başkanı Deniz Yücel, Tire programlarını iptal etmişlerdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.