Dolar 32,5879
%0.35
Euro 34,7856
%0.15
Altın 2.506,360
%0.88
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Ses kaydı ifşasına’ kesin ihraç istemi

‘Ses kaydı ifşasına’ kesin ihraç istemi

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, CHP Konak İlçe eski Başkanı Çağrı Gruşçu’nun ses kaydını yayınlayan partili Deniz Gökdoğan’ı kesin ihraç istemiyle disipline sevk etti.

  • Ege Postası
  • 09.12.2021 - 20:04

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP İzmir İl yönetim Kurulu, İl Başkanı Deniz Yücel idaresinde haftalık olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantının ana gündem maddesi ise geçtiğimiz haftalarda ortaya çıkan ve CHP Konak İlçe eski Başkanı Çağrı Gruşçu’nun istifasıyla sonlanan ses kaydını yayınlayan partili Deniz Gökdoğan oldu.

İl yönetimi geçtiğimiz haftalarda olayın araştırılması için bir komisyon kurulmuştu.

Edinilen bilgilere göre; gerçekleştirilen toplantıda il yönetimi Gökdoğan’ı kesin ihraç istemiyle disipline sevk etti. Kararın oy birliğiyle alındığı öğrenildi.

BAŞKAN YARDIMCISINDAN İŞÇİ ÇIKARMALARINA TEPKİ

Öte yandan; toplantıda konuşulan bir diğer konu da Torbalı Belediyesi’nde işten çıkarılan işçiler oldu. 

Geçtiğimiz günlerde Torbalı Belediyesi’nde çalışan 2 personel Belediye-İş Sendikası’na üye oldukları gerekçesiyle işten çıkarılmışlardı.

CHP İzmir Sendika ve Emek Bürolarından Sorumlu il Başkan Yardımcısı Sedredil Coşkuner’in toplantıda yaşanan olayı gündeme getirdiği ve tepki gösterdiği öğrenildi.

Coşkuner’in “Sendikaya üye olmak anayasal bir hak. Belediye kimsenin babasının çiftliği değil diyerek” tepki gösterdiği ve işçilerin işlerine geri alınması için önerge verdiği ifade edildi. 

ARSLAN İÇİN KOMİSYON

Toplantıya gündeme gelen konulardan biri de CHP Torbalı İlçe eski Başkan Yardımcısı Hüseyin Arslan oldu. 

Arslan hakkında sosyal medyada İl Başkanı Yücel’e yönelik yaptığı paylaşımlar nedeniyle inceleme yapması amacıyla bir komisyon kurulduğu ifade edildi.

İLÇE BAŞKANLARI BİR ARAYA GELECEK

Edinilen bilgilere göre; toplantıda alınan bir diğer karar ise Aralık Cumartesi günü Çeşme’de ilçe başkanları toplantısı yapılması oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.