Dolar 32,5156
%0.21
Euro 34,7430
%0.06
Altın 2.497,190
%1.42
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Sertel, kongrede Kılıçdaroğlu'nun fikrini açıkladı: Deniz Yücel ile devam edeceğiz

Sertel, kongrede Kılıçdaroğlu'nun fikrini açıkladı: Deniz Yücel ile devam edeceğiz

CHP’de ilçe kongreleri bugün üç ilçede yapılan seçimlerle başladı. Seferihisar İlçe Kongresi’nde kürsüye gelen CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ifade ederek,  il kongresinde Deniz Yücel’e destek vereceğini açıkladı. Sertel, "Bu Deniz Yücel’e üstten bir destek olarak algılanmamalı. Adaylar çıkar yarışır ama ben kongrede bir oyumu Deniz Yücel’e vereceğim” diye konuştu. Sertel, kongrede Kılıçdaroğlu'nun fikrini açıkladı

  • Ege Postası
  • 14.12.2019 - 12:55

EGEPOSTASI- CHP’de ilçe kongre süreci başladı. Bugün İzmir’de üç ilçede sandık kuruldu. Mevcut Başkan Senem Gürer Solak’ın tek aday olarak girdiği Seferhisar İlçe Kongresi Yeni Kültür Merkezi Düğün Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Kongreye, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir milletvekilleri Ednan Arslan ve Atila Sertel, Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, il başkan yardımcıları ve bazı ilçe başkanları da katıldı.

Kongrede kürsüye gelen CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, “Siyaseti insanla birlikte yaptığımızı unutmamalıyız.. Bütün makamların gelip geçici olduğunu bilmeliyiz. Partimizi iktidar yapmak için bütün zorlukları beraber aşmalıyız. Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile buraya gelmeden önce oturdum konuştum. Ben hiçbir ekibe bağlı değilim, sizinle ekibim. Sizden bir şey öğrenmem gerekir. Ben geçen dönem Deniz Yücel’e destek verdim. ‘Şimdi ne yapacağız’ dedim. O da bana ‘Aynen Deniz Yücel ile devam edeceğiz’ dedi. Bu Deniz Yücel’e üstten bir destek olarak algılanmamalı. Adaylar çıkar yarışır ama ben kongrede bir oyumu Deniz Yücel’e vereceğim” diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NUN FİKRİ İLK KEZ DEKLARE EDİLMİŞ OLDU

Öte yandan Sertel her platformda Başkan Yücel’e desteğini açıkça ifade ederken, kulislerde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Yücel’i başarılı buluduğu ve onunla devam etmek istediği konuşuluyordu. Sertel’in kongredeki sözlerinin ardından Kılıçdaroğlu’nun Yücel ile ilgili düşüncesi ilk kez açıkça deklare edilmiş oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.