Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Serdar Aksoy’un o sözlerine Yücel'den yanıt: Kendi tercihiyle ayrıldı

Serdar Aksoy’un o sözlerine Yücel'den yanıt: Kendi tercihiyle ayrıldı

TR 35 ekranlarında yayınlanan 8. Gün programında eski partisi CHP'yi kendisini yalnız bırakmakla suçlayan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy’a CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den yanıt geldi. Yücel, Aksoy’un partiden ayrılmayı kendisinin tercih ettiğini söyledi.

  • Ege Postası
  • 09.10.2021 - 11:01

EGEPOSTASI - Menemen Belediye Başkanı iken 24 Kasım 2020’de “zimmet ve irtikap” iddiasıyla tutuklanan Serdar Aksoy, yaklaşık 8 ay sonra, 7 Temmuz 2021 tarihinde adli kontrol şartıyla tahliye edilmişti. İçişleri Bakanlığınca görevden uzaklaştırılan ve tahliye olduktan sonra göreve dönmek için başvuru yapan Aksoy, konuk olduğu TR35 ekranlarında yayınlanan 8. Gün programında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu.

Aksoy, partiden ihraç edilme istemiyle disiplin kuruluna sevk edildiği sürece ilişkin eski partisi CHP’ye sitemde bulunarak, “Ben disipline verildiğimi öğrendiğimde büyük bir hayakırıklığı yaşadım. Ben, ne yaparlarsa yapsınlar kim ne derse desin ben CHP’liyim. Çünkü benim ailem 60 yılını vermiş CHP’ye. Ben o yüzden darıldım, kırıldım” ifadelerini kullanmıştı. Aksoy, geçirdiği süreçlerde yalnız bırakıldığını belirterek, “Bu süreçte hem ailem, hem de ben bir travmadan geçtik. Adliye binasına girmemiş biri olarak 8 ay içeride yattım. Benim tek bir amacım vardı: Menemen’e hizmet etmek. Ben CHP kimliğiyle büyümüş biriyim. CHP’nin kimliğine halel getirecek bir iş içinde olmadım olmam da. Kişiler gelip geçicidir. Ama CHP her zaman var. Ve ben CHP’liliğimi hiçbir aman inkar etmedim. Ama çok üzüldüm" demişti.

YÜCEL: KENDİ GÖRÜŞÜDÜR

Aksoy’un bu sözlerine CHP’den ilk yanıt İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’den geldi.

Aliağa’daki saha çalışması sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yücel, Aksoy’un partiden kendi isteğiyle istifa ettiğini hatırlatarak “Şu anda bizim partimizin üyesi değildir. Kendi görüşüdür. Bu konuda yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Partiden ayrılmak da kendi tercihidir” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.