Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0551
%-0.03
Altın 2.326,490
%0.26
Bist-100 9,09
%0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Seçime günler kala flaş karar: Kongre ertelendi!

Seçime günler kala flaş karar: Kongre ertelendi!

CHP Genel Merkez, pandemi nedeniyle ertelenen ve 15 Ağustos tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan Kınık İlçe Kongresini ileri bir tarihe erteleme kararı aldı. Karara ilişkin konuşan tek aday İsmail Yılmaz, ““Genel Merkezimizin ve İl Başkanımızın takdiridir. Bize uymak düşer” dedi.

  • Ege Postası
  • 12.08.2021 - 13:19

TENZİLE AŞÇI/EGEPOSTASI- CHP Genel Merkez’in olağanüstü kongrelerin yapılması talimatının ardından İzmir İl Başkanlığı  Kınık’ta 15 Ağustos tarihinde sandıkların kurulmasına karar vermişti. 

Kongre tarihin belirlenmesinin ardından gözler kimlerin aday olacağına çevrilmiş, Kınık’taki geçici yönetim başkanı Ahmet Kanat aday olmayacağını belirtirken istifa eden Kınık İlçe eski Başkanı İsmail Yılmaz, başkanlığa aday olduğunu söylemişti.

Kongreye günler kala ise flaş bir gelişme yaşandı. 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçede kan değişimi mesajı verirken tek adaylı kongreye 2 gün kala CHP Genel Merkez kritik bir karar alındı. Genel Merkez kongreyi erteleme kararı aldı. Kara neticesinde Kınık Olağanüstü Kongresi ileri bir tarihe ertelendi.

Erteleme kararını değerlendiren tek aday Yılmaz, “Genel Merkezimizin ve İl Başkanımızın takdiridir. Bize uymak düşer. Genel Merkez ve İl Başkanımız böyle uygun görmüşse bizim bir şey diyecek pozisyonumuz yok” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.