Dolar 32,5728
%0.1
Euro 34,9833
%0.44
Altın 2.428,800
%0.23
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saros Araştırma'dan çarpıcı anket! En başarılı belediye başkanı Serdar Aksoy oldu!

Saros Araştırma'dan çarpıcı anket! En başarılı belediye başkanı Serdar Aksoy oldu!

Saros Araştırma Şirketi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve 29 ilçe belediye başkanının başarı karnesini kamuoyuyla paylaştı. Ankette yüzde 66,5 oy oranı ile Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy ilk sırada yer aldı.

  • Ege Postası
  • 26.10.2020 - 12:08

EGEPOSTASI- Saros Araştırma Şirketi, Ekim ayında gerçekleştirdiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve ilçe belediye başkanlarının başarı ölçümü anketini kamuoyuyla paylaştı.

29 ilçede 15 bin kişi ile yapılan vatandaş beklentileri ve belediye başkanlarından memnuniyet hizmet ölçüm araştırmasına göre, ankete katılanların yüzde 64,1 Tunç Soyer'i başarılı bulurken, 30 ilçe belediye başkanı içinde en başarlı başkan yüzde 66,5 ile Menemen Belediye Başkanı CHP'li Serdar Aksoy oldu. Aksoy'u, yüzde 64,2 ile Bornova Belediye Başkanı CHP'li Mustafa İduğ, yüzde 63,8 ile Karşıyaka Belediye Başkanı CHP'li Cemil Tugay, yüzde 60.4 ile Kınık Belediye Başkanı AK Partili Sadık Doğruer ve yüzde 60.1 ile Konak Belediye Başkanı CHP'li Abdül Batur takip etti.

Yine araştırmanın son sırasında yüzde 37,0  ile Tire Belediye Başkanı İYİ Partili Salih Atakan Duran yer alırken, kayyum atanan Urla Belediyesi'nin değerlendirmeye alınmadığı belirtildi.

Öte yandan anket sonucunu sosyal medya hesabından paylaşan Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, "Saros Araştırma Şirketi tarafından gerçekleştirilen 'En Başarılı Belediye Başkanları' anketinde Menemen Belediyemiz büyük bir başarıya imza attı. Gerçekleştirilen ankette yüzde 66,5 oy ile 'En Başarılı Belediye Başkanları' içerisinde birinci sırada yer aldık.Bu başarı Menemen Belediye Emekçilerine aittir. Hepsine canı yürekten teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

“Daha çok çalışıp, proje ve hizmet üretmeye devam edeceğiz”

Göreve gelir gelmez Menemen ve Menemenliler için çalışacaklarının sözünü verdiklerini belirten Menemen Belediye Başkanı Serdar Aksoy, “18 ayda 16 projeyi hayata geçirdik. Bu büyük bir başarı. En önemli projemiz Emiralem Engelsiz Yaşam Merkezi oldu. Merkez onlarca engelli ve ailesine katkı sağladı, yaşamlarını kolaylaştırdı. Kreşler ve Kadın Dayanışma Merkezi’ni, Gençlik Ofisleri’ni halkımızla buluşturduk. Kreşler yüzlerce çocuğa baktı. Kadın Danışma Merkezi, kadının özgürleşmesi, kendi ayakları üzerinde durması anlamında büyük rol oynadı. Parklar açtık, üst geçitler yaptık. Bu çalışmaları halkımız gördü ve bizi anketlerde ilk sıralara taşıdı. Tabi bunlar yetmez, daha çok çalışıp proje ve hizmet üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Hayata geçirdiği projeler, sosyal sorumluluk çalışmaları, kadınlar, çocuklar ve gençlere yönelik hizmetleri, engelsiz bir Menemen için attığı adımlar, sosyal belediyecilik çalışmaları, pandemi döneminde attığı doğru adımlarla anketin ilk sırasında yer alan Başkan Serdar Aksoy, geçtiğimiz günlerde yaptığı 500 gün toplantısında anlattığı yeni projeleri ile bundan sonra da listenin başında yer alacağının sinyallerini verdi. 

İşte o anket;

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.