Dolar 32,5380
%-0.01
Euro 34,9982
%0.49
Altın 2.434,350
%0.46
Bist-100 9.770,00
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şakir Başak'tan anlaşılmayan paylaşım!

Şakir Başak'tan anlaşılmayan paylaşım!

CHP Konak İlçe eski Başkanı olan ve şu anda İzmir Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplumla İlişkiler Koordinatörü olarak görev yapan Mehmet Şakir Başak anlaşılmayan bir paylaşımda bulundu. Başak, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu havaalanında karşıladığı anların yer aldığı fotoğrafı ne olduğu anlaşılmayan bir mesajla paylaştı. Başak paylaşımı daha sonra kaldırırken, mesajı okuyan Başak'ın takipçileri ne olduğunu anlamaya çalıştı.

  • Ege Postası
  • 22.09.2022 - 17:08

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediyesi Sivil Toplumla İlişkiler Koordinatörü olarak görev ayapan CHP Konak İlçe eski başkanlarından Mehmet Şakir Başak'ın paylaşımı olay oldu.

Başak, yeni yasama yılı öncesi İzmir'de CHP Grubu ile kampa girecek olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, Adnan Menderes Havalimanı'nda karşıladığı anların yer aldığı görüntüleri, "Günaydın Sayın Başkanım! İyisiniz inşallah, başkanım bugün programımız yoksa ameliyat sonrası çocuğun tahlil sonuçları için hastaneye gitmem gerek. Şayet programımız varsa hastane işini yarına da erteleyebilirim." mesajıyla paylaştı.

Paylaşımı okuyan Şakir Başak'ı takip edenler Başak'ın ne demek istediğini anlamaya çalıştı. Ayrıca bazı takipçilerin paylaşımı beğendiği de görüldü.

Öte yandan Şakir Başak yaklaşık 20 dakika sonra anlaşılmayan paylaşımı kaldırırken, daha sonra "Partimizin tüm Milletvekillerinin katılımıyla yapacağı kamp öncesi, saygıdeğer eşi Selvi Hanım ile birlikte İzmir’e gelen Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu havaalanında karşıladık!" mesajını paylaştı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.