Dolar 32,3764
%0.18
Euro 34,9968
%-0.19
Altın 2.333,930
%0.58
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Şahin'den flaş hamle: Delegelerle görüştü, yola devam kararı aldı

Şahin'den flaş hamle: Delegelerle görüştü, yola devam kararı aldı

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Necati Şahin’den adaylık için flaş hamle geldi. Şahin’in dün gece Soğukkuyu delegeleriyle bir araya gelerek yola devam etme kararı aldığı ve 13 Mart’ta yapılacak kongrede aday olacağı öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 03.03.2022 - 10:01

EGEPOSTASI- 13 Mart Pazar günü sandık başına gidecek yeni ilçe yeni başkanını belirleyecek CHP Bayraklı İlçe Örgütünde kongre öncesi hareketlilik sürüyor.

Pınar Susmuş başkanlığındaki yönetimin 1 Kasım’da yaşanan istifalar nedeniyle düşmesi sonucu ilçeye 13 Aralık’ta Necati Şahin başkanlığında geçici yönetim atanmıştı.

Bayraklı’da kongre öncesi Mehmet Yılmaz ve Samed Tekin adaylıklarını açıklarken, Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın aday isim konusunda ne yapacağı merakla beklenirken, geçtiğimiz günlerde geçici yönetim başkanı Necati Şahin ile telefonda görüştüğü ve ŞAhin’e kendisiyle devam etmeyeceğini bildirdiği öğrenilmişti.

Öte yandan kulisleri sallayan bu görüşme sonrası Şahin’in ne yapacağı merakla bekleniyordu.

ŞAHİN DELEGELERLE GÖRÜŞTÜ

Şahin’in Soğukkuyu delegeleriyle görüştüğü ve yola devam etme kararı aldığı öğrenildi.

Şahin, dün gece Soğukkuyu Mahalle delegeleriyle Maya Kafe’de bir araya geldiği ve adaylık için fikir alışverişinde bulunduğu ifade edildi.

ŞAHİN: “ADAYLIK İÇİN ÇALIŞIYORUM”

Toplantıda bazı delegelerin Şahin’e, “Başkan Serdar Sandal seninle devam etmeme kararı almış.” diye sorduğu bunun üzerine Şahin’in “Ben ilçe başkanıyım. Görevime devam ediyorum. Adaylık için yoğun bir şekilde çalışıyorum.” Dediği belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.