Dolar 32,5192
%-0.06
Euro 34,8732
%0.13
Altın 2.432,040
%0.37
Bist-100 9.775,00
%0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Saadet Partili Kaya: Özgül ağırlığımız sandığa yansıyacak

Saadet Partili Kaya: Özgül ağırlığımız sandığa yansıyacak

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, partisinin düzenlediği bir dizi çalışmaya katılmak üzere İzmir’e geldi. İlk olarak Bayraklı İlçe Teşkilatının yeni hizmet binasının açılışını yapan ve burada partililerle bir araya gelerek faaliyetler hakkında bilgi alan Kaya, ardından Bayraklı Sevgi Yolu’nda kurulan platformda vatandaşlara hitap etti.

  • Ege Postası
  • 01.11.2021 - 10:15

Saadet Partisi’nin herkes tarafından kabul edilen bir özgül ağırlığı olduğunu belirten Bülent Kaya, “Önümüzdeki seçimde bu özgül ağırlığını sandığa oy ağırlığı olarak taşıyacak ve hem Meclis’te en güçlü şekilde temsil edilecek, hem de iktidarın bir parçası olarak Türkiye'yi yönetmeye talip olacaktır. Milletimizin acil sorunları var ve bu sorunlar gerçekten seçim dedikodularından çok daha acil sorunlar. Hangi partiye gönül vermiş olursa olsun insanlarımız bir ekonomik sıkıntı içerisinde. İşte bizler Saadet Partililer olarak seçimden sonra Türkiye'de sabit gelirlilerin refah dağılımından adil bir şekilde payını alabildiği, enflasyon-faiz ve döviz üçgeninde taraf olmamış bir yönetim şeklini inşallah hep beraber ortaya koymuş olacağız. Ve toplumsal barışın temsilcisi İzmir’imizden başlayarak hepimizin bu ülkenin vatandaşları olarak birlikte yaşayabileceğimizi, aslında hepimizin kaygılarının ortak olduğunu ve bir masa etrafında toplandığımız zaman çözülemeyecek hiçbir sorunumuz olmadığını hep beraber ortaya koymuş olacağız.” şeklinde konuştu. 

‘Geçim İttifakı’ temalı saha çalışması 

Saadet Partisi'nin 81 ilde düzenlediği "Geçim İttifakı" temalı saha çalışmasına da katılan Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, bu kapsamda esnaf ziyaretlerinde bulundu, vatandaşlarla sohbet etti. Yaşanan geçim sıkıntısına dikkat çekmek ve ülkenin asıl meselesinin hayat pahalılığı olduğunu vurgulamak amacıyla ülke çapında Geçim İttifakı kampanyası yürüttüklerini ifade eden Kaya, insanların ‘geçinemiyoruz’ feryatlarına tercüman olmak ve geçim derdini sürekli gündemde tutmak istediklerini kaydetti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.