Dolar 32,5616
%0.07
Euro 34,9857
%0.45
Altın 2.430,820
%0.32
Bist-100 9.745,00
%0.24

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
‘Polemik yaratan yemeğe’ Çapın’dan açıklama: Siyasi bir buluşma değil

‘Polemik yaratan yemeğe’ Çapın’dan açıklama: Siyasi bir buluşma değil

CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın, dün akşam Bornova’da düzenlenen ve İl Başkanı Deniz Yücel’in de katıldığı yemeğin polemik haline gelmesinin ardından Egepostası’na konuştu. Başkan Çapın, yemeğin siyasi bir buluşma olmadığını söyledi.

  • Ege Postası
  • 15.06.2021 - 10:57

EGEPOSTASI- CHP Bornova İlçe Başkanı Ertürk Çapın’ın davetiyle CHP İzmir İl örgütünün metropol ilçeleri dün akşam Bornova’da bir araya gelmişlerdi.

Çapın’ın davetiyle düzenlenen yemeğe İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, Çiğli İlçe Başkanı Hasan Mert Özcan, Karabağlar İlçe Başkanı Mehmet Türkbay, Konak İlçe eski Başkanı Şakir Başak, ilçe yöneticileri ve ilçe delegeleri katılmıştı.

Yemekte bazı ilçe başkanlarının bulunmamasının polemik haline getirilmesi üzerine Başkan Çapın, konuya ilişkin Egepostası’na konuştu.

Yemeğin siyasi bir yemek olmadığını ifade eden Başkan Çapın, metropol içi bir tanışma yemeği olduğunu ve davet etmeme gibi bir durumun söz konusu olmadığını dile getirdi.

Yemeğin siyasi bir buluşma olmadığının altını çizen Başkan Çapın, “Bu siyasi bir şey değildi. Ben merkezdeki bütün ilçe başkanlarını çağırdım, mazereti olanlar gelmediler. Siyasi bir toplantı değil. Pandemi nedeniyle bir araya gelememiştik ve ilçe başkanlarımızla tanışma imkanımız da olmamıştı. Bizim Bornovalı il yöneticilerimiz var. Onlar gelip bir ilçe başkanlarını, il başkanını da çağıracağımız bir yemek önerisini sundular. Milletvekillerimizi de aradım ben. Ankara’da olanlar gelemedi Kamil vekilimiz buradaydı o katıldı. Bir de Bornovalı kurultay delegeleri vardı. İl başkanının da Bornova’nın yönetim kurulunun yediği yemeğe gelmesinin siyasi ne yanı olabilir? Serdar (Sandal) Başkanı aradım Foça’daydı gelmedi. Kemalpaşa İlçe Başkanımız Ahmet Cemil Balyeli, şehir dışındaymış. Buca İlçe Başkanımız Hacer Taş meclis grup toplantısı olduğu için katılmadı.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.